Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (163)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Místy až okatě náhodná (ty náhody jsou občas až iritující) ztřeštěná komedie. Imogen Poots má jiskru, Rhys Ifans je kouzelný, Jennifer Aniston naprosto tragická (to u ní ale moc nepřekvapí) a Kathryn Hahn? ... Až budou za pár let točit remake Prci, prci, prcičky, Hahn bude dokonale boží Stiflerova máma. Ta pouhým pohledem rozpálí i v Antarktidě zapomenutá kamna. Vrrr... ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Tleskám! Tleskám, protože na takovéto milé komedie člověk často nenarazí. Vynikající příběh a styl vyprávění, zábavná zápletka a opravdu skvěle obsazené postavy. A všechny ty odkazy na staré kasovní trháky... byla to taková nečekaná oslava konfabulace a umění vyprávět. Musím ale taky ocenit, že to nesklouzlo snad ani jednou do nevkusu a dnes tolik oblíbeného fekálního humoru. S naprostým klidem dávám 80 %. ()

Reklama

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která trošku kopíruje styl W. Allena. Scénář není úplně špatný, ale po chvíli už je to nuda. Film nikam nesměřuje a vše se v něm dá očekávat, tedy až na účast Quentina Tarantina, které mě docela pobavila. Dávám tomu 2 hvězdy, právě díky Q. Tarantinovi a R. Ifansovi. Tento " DJ Bulva " prostě pobaví vždycky. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ komedie mi vyhovuje. I když se to motá kolem prostitutek a nevěr, Bogdanovich se vyhnul přisprostlým vtípkům a trapným sexuálním narážkám a pojal téma "kdy a kde kdo s kým" jako konverzačně situační veselohru, kterou občas proložil pořádnou fackou, která pokaždé sedla. Některé scénky, jako třeba ty v italské restauraci a na jevištii, byly vyloženě lahůdkové. Herecky bez chybičky a asi nebudu jediný, koho hodně překvapila Imogen Poots, ale nezklamala ani osvědčená jména. Třeba Jennifer Aniston je s přibývajícím věkem lepší a lepší. Škoda, že podobných komedií je jako šafránu.85% ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Návrat režiséra k obľúbenému žánru v prvom skutočnom projekte po dvanástich rokoch, určenom pre kiná, vyvolal veľké očakávania. A do istej miery oprávnene - námet, hviezdne obsadenie a bláznivé trailery sľubovali plnotučnú komediálnu zábavu. Výsledok však tak rozhodne nepôsobí a skôr vyvoláva otázku, či na to vôbec Bogdanovich ešte má. Kde sa teda stala chyba? Skutočnosť zamrzí o to viac, že si To dievča musíš milovať už od prvej sekundy systematicky pripravuje pôdu i diváka. Nadšenie však čoskoro vyprchá. Bogdanovich totiž akoby zabudol, čo robí komédiu komédiou, predovšetkým screwball komédiou - a to je svižné tempo a nápaditosť. Nech sa herci snažia ako chcú, ospalá konzervatívna réžia film sťahuje hlboko do priemeru. Relatívne inteligentné dialógy, akokoľvek často hrnúce sa rýchlo za sebou, sú miestami neobratné a nikdy sa nezmenia v skutočnú kanonádu vtipov, neúprosne bombardujúcu diváka. Zúfalú absenciu akejkoľvek osobitosti čiastočne vyrovnáva len chémia medzi hercami. Viac v recenzii. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama