Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 2

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (253)

berusche 

všechny recenze uživatele

Já se sice nerada opakuju, ale jak vidno, jsem další z řady, která vytáhne Noci s nepřítelem. Přesně tak, stejný námět, podobná tendence, jen ten romantický příběh hodný mistra jen z Jů-e-sej si tam scénáristi nacpali navíc. Pokud bych tedy přešla otravný fakt, jak moc je to původnímu námětu podobné, a strávila kýčovité scény, kterých je to plné, přejdu rovnou k věci. Ty herecké výkony jsou otřesné, vážně. A u hlavní hrdinky skoro až nesnesitelně. Nejlíp hraje ten alkáč, ten má taky jedinej průhlednou roli, která za to stojí. Zbytek Oscara určitě nedostane (on asi taky ne, ale lepší než nic). ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Chybou by určitě bylo očekávat mysteriózní thriller, nebo si od toho slibovat strhující drama. Ani jedním totiž film není a nemá dle mého názoru ani ambice být. Jedná se čistě o romantický příběh se snahou o dramatický závěr a jedním "mysteriózním" prvkem. Postavy jsou typicky šablonovité a černobílé pro tento žánr - od zlého manžela, přes roztomilou Katie až po hodného a osamělého Alexe. Ocitáme se v malebném přímořském městečku, jsme svědky klasického seznamování, nechybí romantický den strávený na pláži, nebo výlet na loďce s nečekaným deštěm. Klišé a kýč na každém kroku. Ve filmu jen těžko něco překvapí. Přesto bych se o Bezpečném přístavu neodvážil tvrdit, že je ve svém žánru špatným filmem. Viděl jsem dost i horších limonád a tahle mě nijak neurazila, abych sáhnul jen pro jednu nebo dvě hvězdy. Herci sice nejsou první liga, ale na Julianne Hough se aspoň hezky kouká a hudební podkres byl taky docela přiléhavý. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

To, co jsem prožívala během celého filmu se slovy ani nedá popsat. Strhlo mě to od první vteřiny. Hlavní hrdinka má vážně něco do sebe. A samozřejmě Josh je charismatický jako vždycky. Mezi oběma to dokonale jiskřilo a tak to má být. Drama a thriller v jednom je zajímavá kombinace. Ani bych nečekala, že se to tak povede. A ještě musím vyzdvihnout tu krásnou přírodu a moc přijemnou hudbu, která k tomu krásně hodila. Jen mě teda zaráží ty procenta tady. Já dávám bez váhání 100%. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Slaďárnám se nebráním. Pokud jsou dobře natočený, nemám problém a dokonce několik z nich patří mezi mé TOP filmy. Zde jsem sice nečekal nic velkého, ale i tak přišlo zklamání. Naivní scénář mě ani neobměkčil, ani nedojal a v závěru spíš mírně negativně překvapil. Detektivní slátanina, kde třičtvrtě filmu váháte, jestli jde o romantiku nebo krimi a nakonec vám režie pěkně naservíruje mysteriózní třešničku na dortu, která tu působí jak pěkně mířená facka na tvář pří -20°C. Nechci o tomhle podprůměrném snímku nějak laborovat, tak bych to zkrátil asi takto: hodně slabá romantická detektivka, kde se uprchlá vražedkyně zamiluje v malém městečku do mladého usedlíka - prodavače. Nakonec je z vražedkyně oběť, což je asi v polovině filmu rozuzlení jedné strašné záhady a na konci pak přijde duchařská vsuvka, která tady vypadá hodně slabě a trapně. Nezaujalo a dvě hvězdy možná za pár klišé průměrných scének a sympatickou Julianne Hough. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

No tyvole, občas mi nějaká romantika fakt sedne a tady jsem se na konci už blížil k slzám, což se mi u filmů prostě fakt nestává, takže já jdu jednoduše na čtyři a je mi to jedno. Trochu kýčovité, ale přesně tenhle film mi teď padl a musím říct, že pro mě vůbec nebyl předvídatelný a dost nechápu, jak někteří lidé mohli části filmu předem odtušit, že to tu nazývají předvídatelné. Asi jsou vědmy, nebo nevím. Příběh občas pokulhává, ale odpouštím za konec a nádherný vizuál a herecky to je dobré, až na Julianne, která podle mě prostě není dobrá herečka. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Zatímco ve filmu má Katie (Julianne Hough) své přírodní vlasy hnědé a před útěkem si je obarví na blond, v knize to je přesně naopak – přírodní vlasy jsou blond a před útěkem si je obarví na hnědou. (Iveet)

Reklama

Reklama