Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

emma53 

všechny recenze uživatele

Kdo touží odplavit trable všedních dnů a úplně vypnout, tak je tenhle film to pravé ořechové, Přesně jsem věděla do čeho jdu, protože od Nicholase Sparkse se ani nic jiného očekávat nedá a krásný plakát k tomu přímo vybízel. Chtěla jsem něco sladšího, ale ne homoli cukru, kterou nebudu schopná pozřít. Co se romantiky týká, viděla jsem od Lasse Hallströma přece jen lepší kousky. Ale po vizuální stránce to byla vysloveně pochoutka a oba kluci i Cobie s Julianne byla taky dobrá volba, to nemohu říct :-) ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu romanitckej příběh se sympatickou dvojicí, na druhou stranu že by thriller? No, byl by to thriller, kdyby to nebylo tak extra very předvídatelny. Takhle jsem cítil nějakej thrill leda tak když jsem u toho usínal (podařilo se mi to 3x, než jsem to dokoukal). Rozhodně ta rovina romantická je tady lepší... a to je co říct. Ale jinak žádná velká sláva. V mysli mi zůstane hlavně Julianne Hough a Josh Duhamel jakožto sympaťáci, ale za rok nebudu vědět, o čem to pořádně bylo... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kombinace hned několika žánrů nevypadala zas až tak špatně, zvlášť když stručný děj dost připomínal již některými zmíněné Noci s nepřítelem. No a když už to včera dávali v telce, neodolal jsem – no a zklamán vyloženě nejsem, ale rozhodně jsem od toho čekal víc. Opravdu dramatických chvil tam bylo dost poskrovnu, závěr mi zrovna moc propracovaný ani nervy drásající nepřišel, ale zas na druhou stranu nenáročnému divákovi to asi stačit bude. Herecké výkony byli sice průměrné, ale to on byl ostatně celý film. Julianne Hough je jinak mimochodem celkem sympatická „dcérka“… ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ústřední dvojice tohodle filmečku funguje parádně.Duhamel je sympaťák,Hough docela kost,navíc s výrazem bezbranný kočičky.Film je samozřejmě scénáristicky omšelej,klišovitej až hrůza.Ale nenudí.Hlavně že to netočil Refn,a nehraje tam Gosling,se svym nehybnym výrazem obličeje podobnym stažený prdeli.Jinak konec mě trochu zklamal,čekal sem větší peklo,ale s přimhouřenym vokem to tři dá.60%. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem se jedná o tajemný film, kde jsou všichni mladí, krásní, opálení, vše je sladké, přesladké, spousta klišé, no ale co má být? Vždyť se na to dobře kouká a pokud si muž pustí Safe Haven se svou partnerkou, bude žena rozhodně spokojena a celý večer dobře naladěna :) Spojení Hallström a Sparks funguje. 70% (with J.) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Alexův (Josh Duhamel) obchod se musel pro účely natáčení kompletně postavit. Velké překvapení čekalo produkci, když kopli do země a narazili na základy stejného obchůdku, který tu stál již před 150 lety. (jenik71)
  • Kniha popisuje Kevinovo (David Lyons) násilnícke správanie oveľa detailnejšie. Postava Katie (Julianne Hough) je popísaná viac do hĺbky a je oveľa menej dôverčivá. Alex (Josh Duhamel) je bývalý vojenský policajt, ktorý rozpoznal, že Katie bola zneužívaná, a pomáha jej s tým. (Arsenal83)

Reklama

Reklama