Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 2

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (254)

peiton 

všechny recenze uživatele

No to ma podrž.. Bezpečný prístav sfilmovaný bestseller od autora N.Sparksa je prechádzka jedným obrovským,otravným klišé,s predvídateľným dejom,slabou zápletkou,nudnými scénami,pri ktorých som dopredu vedela ako to celé dopadne.Celkom tradične ako v prípade The Lucky One či The Last song od prekvapujúco rovnakého autora.Veľa nechýba a skoro ako cez kopirák.Priznám sa ak by príbeh nesprevádzal dostačujúco (pre mňa) :) sympatický herec v hl.úlohe,tak potom neviem čo by ma prinútilo toto dopozerať.Očakávanie strieda sklamanie 25 - 35 %,človek sa teší a potom hreší :) Další príbeh v rade tých nešťastných pri ktorých uvidím,oprášim,zabudnem,idem a ani si len nespomeniem. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Nicholas Sparks ve svých románech neustále recykluje ty stejné motivy, užívá okoukané charaktery, nebojí se příběhových berliček a opětovně nedokáže vykonstruovat příběh, který by překvapoval od začátku do konce. Nicméně Lasse Hallström je tak šikovným režisérem, že Bezpečný přístav je nakonec příjemnou, ač vskutku "průhlednou" záležitostí, v čemž má mimo jiné prsty i nádherné jižanské prostředí, dobře zvolený hudební podkres a sympatické herecké obsazení. Romantiky a romantičky snímek nepochybně potěší, ale náročnější diváci budou asi častokrát kroutit hlavou. P.S.: Pokud se vám provařené "sparksovky" nelíbí, tak na to do kina ani nelezte, poněvadž "nic nového pod sluncem" neuvidíte. (6)7/10! P.S.: Milovníci slaďáků si mohou s klidem přičíst jeden bodík k celkovému hodnocení - a k těm se já hrdě hlásím ;-)! Recenze zde. [novinářská projekce_kino Atlas] ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Život s agresívnym a egocentrickým alkoholikom? Najlepšie asi naozaj ujsť čo najďalej a začať iný život... Ďalší z mnohých filmov podľa literárnej predlohy Nicholasa Sparksa, avšak bez tradičného sparksovského vyvrcholenia (ktorého sme sa nedočkali ani v jeho predchádzajúcom diele - The Lucky One). Žeby Sparksa už omrzeli nešťastné konce? Vyzerá to tak! Videl som všetky filmy podľa Sparksových predlôh, ale čím ďalej tým to viac upadá - ale aj naďalej je to nadpriemer (hoci už nedosahujú kvalitu jeho zlatého obdobia s takými klenotmi ako A Walk to Remeber alebo The Notebook). Myslel som, že keď sa réžie ujme Lasse Hallström tak to ešte viac naberie na obrátkach, ale z tohto príbehu sa asi fakt nedalo vytĺcť lepšie spracovanie. Až do polky filmu sa to javilo celkom záhadne, potom sa tajomstvo odkrylo a dej sa rozvinul - a dráma rástla viac a viac, až to vyvrcholilo mierne predvídateľnými udalosťami. Josh Duhamel je čím ďalej tým lepší herec, Julianne Hough sa ešte len vyvíja. Na záver - nepovedal by som, že som sklamaný, ale ani nie nejako prekvapený... takže adekvátne 4 hviezdičky. ()

Othello odpad!

všechny recenze uživatele

Whoa. Lasse Hallström je taková moje nemesis a s timhle na něj už fakt seru. Tahle jupícká sračka může být užitná jen pro ty, pro které je vzrušujícím vrcholem měsíce slevová akce v kauflandu a budou ronit slzy dojetí v objetí supermodela se supermodelkou a jejich harantů ve stínu zlého policisty, který jako jediná postava ve filmu má alespoň nějaký rozměr. Tedy jeden. Genuine evil a s Hostem zatím největší kýbl hoven roku. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Po zajímavém pětiminutovém úvodu přijde zdlouhavá, stokrát omletá stupidita ! Nevím jak, ale po dalších deseti minutách jsem dokonale odhadla děj (kromě záhadné sousedky) a začala se nehorázně nudit. Tím pádem hledat mouchy, kterých bylo stále více a více. Stupidní scénář, ploché u některých až trapné herecké výkony, přiblblé dialogy. Pro mně je tenhle film shit ! ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Alexův (Josh Duhamel) obchod se musel pro účely natáčení kompletně postavit. Velké překvapení čekalo produkci, když kopli do země a narazili na základy stejného obchůdku, který tu stál již před 150 lety. (jenik71)

Reklama

Reklama