Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nevím jak to Shawn Levy dělá, že točí dokonale průměrné filmy prakticky v jakémkoliv žánru si umane. Jen vydařeným závěrem, který mají Američani v malíku si Stážisti řekli o 3. hvězdičku. Film je neskutečně ukecanej, ale co z toho, když je to opět šablona na americký sen jako blázen. Alespoň že i přes svou délku pořád kvalitně natočená. Tentokráte jsem byl zcela imunní proti Ferrelově hrubo humoru. Duo Wilson/Vaughn má na svém kontě mnohem lepší Nesvatbovy. 55% ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Dve hviezdičky a ešte som ho silne precenila, vlastne každá za jedno zasmiatie. Páči sa mi propagácia myšlienky, že aj ľudia po tridsiatke sa dokážu presadiť v dnešnej dravej konkurencii konzumného sveta, teda, nie že by som o tom niekedy pochybovala :) Len pochybujem o tom, či vlastne stojí za tú námahu bojovať práve o toto. Ak už za každú cenu má mať film myšlienku i keď prvoplánovú, zvolila by som lepšiu. Rozhodne som videla vtipnejšie aj zmysluplnejšie komédie. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Svieža a celkom zábavná jednohubková komédia so skvelým hereckým obsadením. Film je veľmi "ukecaný", človek musí vedieť veľmi dobre po anglicky alebo vedieť veľmi rýchlo čítať titulky, pretože tie niekedy na obraze nevydržia ani 2 sekundy. Inak myslím, je nutný dabing. Ale aj napriek tomu, že je to tak ukecané, chýba mi tu korenie všetkých komédií, a to nejaké zábavné hlášky. Tie tu nie sú žiadne a to je veľká škoda. Takto Stážisti neprekročili svoj tieň a zostali kdesi pod vrcholom, veľká škoda, potenciál tu bol. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Za alpskými velehorami, za atlantským oceánem a tisícem větších i menších měst se nachází království Google, které vládne technologickou silou a je zde možné úplně vše. Ale co naplat.. byla to pěkná pohádka :). Vůbec by mi nevadilo mít takové pracoviště a tak blízké spolupracovníky. Byla to perfektní promo akce googlu. Lepší nápad už mít ani nemohli. Jen škoda, že je to jen film, kde bylo zase plno klišéé. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Film akoby z pera nejakého motivačného speakra, užvatlaný až hrôza. Ani si neviem vyloviť z pamäti, že by mala nejaká komédia v poslednom čase tak zlú chémiu ako Internship. Spolupráca s Google a všetko okolo Google vyznieva anti-cool a Owen s Vincom sú vlastne úboho smiešni v celom kontexte, tak ako samotný scenár, na ktorom stojí a padá úspech tejto zbytočnej komédie. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Ve filmu probíhá stáž v podobě soutěže mezi týmy. Ve skutečnosti žádná taková soutěž neprobíhá a samotné týmy jsou dokonce motivovány k tomu, aby si vzájemně pomáhaly. (ronaldmekdon)
  • Když Billy (Vince Vaughn) dává návrh na aplikaci na zprostředkování fotografií, za Nickem (Owen Wilson) je otevřená stránka gmailu, v následujícím střihu je stránka změněná. (Chip89)
  • Vo filme sa nachádza mnoho odkazov na ďalšie známe snímky, ako napríklad na sériu Terminátor či X-Men. (MikaelSVK)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama