Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Hm, Wedding Crashers reunion po osmi letech nedopadl, ale vůbec. Z tý náplavy negativ vypíchnu to zdaleka nejvýraznější. A sice nejdrzejší, nejkomplexnější, nejvytrvalejší, nejsebestřednější a tim pádem i NEJODPORNĚJŠÍ product placement, s jakym jsem kdy měl tu (ne)čest. Ahhhh! Normálně mi to připomnělo tu slavnou reklamu na mekáč. Tady si zkus, jak vypadá google hangout; támhle poznej naši triviu ... blah blah blah! Fakt nechutnej manuál, kterýmu prdel jakž takž zachraňujou snad akorát Rose, jedna neobyčejně chytlavá písnička a relativně originální zakončení včetně end credits. --- Mimochodem historicky můžu odkázat na verbalův komentář a předevšim pak na jeho závěrečnej nástin hotový apokalypsy. :)) ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Dve hviezdičky a ešte som ho silne precenila, vlastne každá za jedno zasmiatie. Páči sa mi propagácia myšlienky, že aj ľudia po tridsiatke sa dokážu presadiť v dnešnej dravej konkurencii konzumného sveta, teda, nie že by som o tom niekedy pochybovala :) Len pochybujem o tom, či vlastne stojí za tú námahu bojovať práve o toto. Ak už za každú cenu má mať film myšlienku i keď prvoplánovú, zvolila by som lepšiu. Rozhodne som videla vtipnejšie aj zmysluplnejšie komédie. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Koukám na nízká hodnocení mnoha uživatelů a říkám si "věděli vůbec, že jdou na komedii"?? Přátelé vězte, že je to komedie a měla tak působit a taky že ano! Určitě jsem od filmu očekávala zábavu a taky jsem ji dostala plnými doušky. Ve filmu zazněly neuvěřitelné hlášky, ze kterých jsme se s VenDulin málem smíchy poskládaly pod sedadla, třeba: "vyfotíme to a hned to bude na néťu a bude to tzv. sdílogram". Neskutečně vychytaný byl přijímací pohovor do Googlu jak jinak než přes neŤ :-)) No a když do nás naprali jeden nejmenovaný kouzelnický zápas z jednoho nejmenovaného mnohadílného filmu, tentokrát zahraný dole při zemi, tak jsme měli co dělat abychom se soustředily na děj a ne neustále kontrolovat svůj smích :-)) Přiznávám, že jsem na začátku byla trochu skeptičtější co od filmu očekávat, ale nejraději bych na něj šla ještě jednou, jsem si jistá, že bych se bavila stejně výborně jako dnes. Samosebou předvídatelný děj, ale cooo není to žádný oduševnělý snímek, nad kterým je třeba hloubat. Je důležité hodnotit tento film podle žánru a myslím, že si zaslouží lepší skóre. Za sebe určitě doporučuju všem, kteří se chtějí bavit, výborně bavit, oprostit se od starostí, smát se skoro po celý děj filmu a těm, kteří nečekají kdovíjaké nečekané rozuzlení! P.S. Děkuji za čsfd projekci! :-) *** P.P.S. uživatel PEPINEC by se měl uvolnit a relaxovat ;-) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nevím jak to Shawn Levy dělá, že točí dokonale průměrné filmy prakticky v jakémkoliv žánru si umane. Jen vydařeným závěrem, který mají Američani v malíku si Stážisti řekli o 3. hvězdičku. Film je neskutečně ukecanej, ale co z toho, když je to opět šablona na americký sen jako blázen. Alespoň že i přes svou délku pořád kvalitně natočená. Tentokráte jsem byl zcela imunní proti Ferrelově hrubo humoru. Duo Wilson/Vaughn má na svém kontě mnohem lepší Nesvatbovy. 55% ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Owen a Vince opět za pitomce, ale k nim to prostě sedí! Rozhodně skvělá komedie, která pobaví a neurazí. Neříkám, že je to špičkový počin, ale hlavní aktéry mám opravdu ráda, už jenom kvůli jejich charisma. Navíc Rose Byrne je také skvělá a krásná herečka. O roztomilém Dylanu O'Brienovi nemluvě. Google vládne světu, amen. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • V závěrečných titulcích se neobjeví jméno Willa Ferrella ani Johna Goodmana. (=woody=)
  • Ve filmu se objeví mnoho zařízení s operačním systémem Android vyvinutým společností Google, například telefon Samsung i9250 Galaxy Nexus, či tablet Google Nexus 7. Mimo to se ve filmu objevují i některé výrobky konkurenční firmy Apple. (Claude Speed)
  • Když Billy (Vince Vaughn) dává návrh na aplikaci na zprostředkování fotografií, za Nickem (Owen Wilson) je otevřená stránka gmailu, v následujícím střihu je stránka změněná. (Chip89)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama