Reklama

Reklama

Amazing Spider-Man 2

  • USA The Amazing Spider-Man 2 (více)
Trailer 2
USA, 2014, 142 min (Special Edition: 165 min)

Být Spider-Manem (Andrew Garfield) je skvělé. Peter Parker nezná úžasnější pocit než se prohánět mezi mrakodrapy, být skutečným hrdinou a trávit čas s Gwen (Emma Stone). Být Spider-Manem ale má také svou cenu: jedině Spider-Man je schopen ochránit ostatní Newyorčany před pozoruhodnými padouchy, kteří město ohrožují. Když se na scéně objevuje Electro (Jamie Foxx), je Peter nucen čelit nepříteli, který je mnohem silnější než on sám. A když se vrací i jeho starý přítel Harry Osborn (Dane DeHaan), uvědomuje si Peter, že všechny jeho nepřátele něco spojuje: společnost OsCorp. (Falcon)

(více)

Diskuze

Bonzo26

Bonzo26 (hodnocení, recenze)

Sem unešen z té stopáže filmu, což rozhodně kvituji, mám radši delší filmy.  Do filmu bude vměstnáno mnoho věcí: tři záporáci, takže hromada akce, nové charaktery, věci ohledně Párkrových rodičů a taky důležitý vztah s Gwen a zákeřná společnost Oscorp. Takže je co říct, je co ukočírovat a doufám, že se to povede a film bude šlapat. 

Popravdě, ten nejnovější trailer sem neviděl :D

 

Jinak mě napadla věc k záporácím. V té uličce, jak prochází záhadná postava...tak co když ta křídla a chapadla tam byly záměrně? Co když ve trojce budou uplně jiní záporáci a záporáci s chapadly - Octopus a křídly Vulture se objeví až v Sinister Six?

na příspěvěk reagoval Mayers

66pepo66

66pepo66 (hodnocení, recenze)

Mohlo by to byt zaujimave. Ja by som vsak bol za nasadenie Mysteria a Venoma do amazing serie, pretoze v tejto novo ponatej trilogii, mi sem tie postavy jednoducho neskutocne pasuju. TO, ze v trojke bude Goblin je jasne, urcite sa tam znova objavi aj Rhino. Takze tak. Ale ako som pisal, Mysterio a Venom, by si zasluzili sfilmovanie v tejto serii. Vlastne celkoov Spider-Man ako cierny Spidey s tym symbiontom by tu mohol byt velmi, velmi zaujimavy. Ked vezmem do uvay Petrov charakter, jeho spravanie v kostyme a posilnenie agresivity atd, atd prave symbiontom. Proste, mohlo by to byt naozaj cool! A co sa tyka Venoma z Raimiho trojky, jedine co tma fungovalo bol jeho vzhlad. Trojka bola jednoznacne najslabsia, ale na druhej strane, aj tak tam boli niektore momenty, ktore si budem pamatat v dobrom slova zmysle. :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Nojo ale kdyby se to bralo až tak do krajností, tak by ten film skončil hodně rychle. :D Ale pravdu máš v tom, že Venom se prostě nepovedl... Sandman podle mě ještě ušel, ale Venom neměl žádný prostor. Když se poprvé objevil na scéně tak se film pomalu chýlil ke konci a já věděl, že je pr*ser... čekal jsem, že zatopí pavoukovi víc, než všichni dosavadní padouši dohromady a ono nic...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Máš pravdu, ale prostě původní trilogie se mi líbila. Byla občas taková dětinská, ale to podle mě k tomu patřilo a slušelo to tomu. Zvlášť, když je to ještě přístupné adolescentům. Mrzí mě, že to neměl Raimi šanci zakončit nějak slušněji, třeba čtvrtým dílem. Myslím, že trojka právě vyhořela na tom, že Raimi neměl žádný vztah k postavě Venoma, která byla do filmu násilím vměstnána. Nu což... to je už minulost! Pokud se v Amazing Spider-man objeví Dr. Octopus, tak bude mít co dělat, aby překonal vynikajícího Alfréda Molinu. :)

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Shocker by byl nejlepší :D ještě s tím jeho hlasem z toho kreslenýho spidermana :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Vždyť z traileru lze vyčíst Sinister six ne? :) 
Nebo myslíte, že tam bude ještě někdo navíc? Venoma, Mobius nebo Sandmana tam nevidim :)

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Myslím, že to bude finální souboj. Ale Harryho nejspíš určitě něco hodně nakrkne, když se dobrovolně takhle zmrzačí na Goblina. Myslím, že v tom bude hodně zainteresovaný Norman Osborn. Co se týče původní trilogie... v jedničce mi přišel Green Goblin taky jako pořádný sousto. Nebyla s ním sranda ani na chvilku, i když dobře hláškoval. :D Harry jako jeho nástupce už žil proto jen pomstít svého otce (oko za oko...) a aby to dokonal, musel zabít svého nejlepšího kamaráda. Proto byl takovej ufňukanej. Ale máš pravdu, tenhle Harry bude ztělesnění šílenosti a nenávisti.

zuzuskrembl

zuzuskrembl (hodnocení, recenze)

Cech

Tak v původní Sinister Six byli Electro, Doc Ock, Sandman, Vulture, Mysterio a Kraven the Hunter, ale pochybuju že ve filmech bude tahle sestava

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

Myslíte si, že teta May v téhle reboot sérii ví o tom, že je Peter Spider-Manem? Nějak mi to moc nedošlo na konci toho prvního filmu.. (když jí přinesl tu krabici vajíček, celý pokrvácený a zraněný)

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

To je pravda. Spider-man v Raimiho trilogii byl až moc ohleduplný, když nepočítám tu část, kdy si ho našel symbiont. Ale myslím, že ani v komixech Spider-man nikoho nezabil... myslím vědomě a z pomsty.

na příspěvěk reagoval ManOfPhoenix

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

ManOfPhoenix

Podle mého názoru se Green Goblin (nevím teda, jestli je jisté, že to bude Harry, protože první Green Goblin byl samozřejmě Norman Osborn) založení Sinister Six ani nedožije. Electro, Vulture, Rhino, Dr. Octopus (což byl jejich lídr). Venom do Sinister six myslím nepatři, ale nemám zase ty komixy tak moc prostudovaný. Podle komixu tuhle čtveřičku ještě doplňuje myslím Sandman a Mysterio. Podle mě se dočkáme i Venoma a Carnage.

na příspěvěk reagoval zuzuskrembl

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

Cech

No, na tom něco je :D takže, koho tu prozatím máme ze Sinister Six? Electro, Vulture, Dr. Octopus, možná Venom, možná i Goblin jako jejich vůdce, kdo bude asi šestej? Lizard to asi nebude...

na příspěvěk reagoval Cech, LizianShaw

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

ManOfPhoenix

Pokud Green Goblin dokoná to, o čem se tak horečně debatuje a co se přihodilo v komixu, tak myslím, že Spider-man bude reagovat trochu víc nepříčetněji a Harry z toho nemusí vyjít zrovna dobře. :D

na příspěvěk reagoval ManOfPhoenix

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

Hm, myslíte že Harry umře v té konečné bitvě se Spideym? Nebo ho porazí a on skončí v Ravencroftu? (to je něco jako Arkham v Marvelu) Doufám, že bude poražen, ale pak zmizí (první teorie), nebo přesvědčí Spideyho o tom, že zemře (třeba ve výbuchu) a přitom je naživu.

na příspěvěk reagoval Cech, tomas.malo

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Jednička z roku 2012 se mi bohužel nelíbila. Asi tím stereotypem zrození hrdiny, který jsem viděl v Raimiho verzi. Ale Amazing Spider-Man potenciál určitě má a do pokračování vkládám hodně nadějí. Trailer vypadá dost dobře. Snad to Webb s těma záporákama ošéfuje líp než Raimi ve trojce (2007). Pokud to ale dopadne stejně jak jednička nebo dokonce i hůř, tak myslím, že na další díly naprosto zanevřu.

Mayers

Mayers (hodnocení, recenze)

st.ranger

Joo tak závěrečnou řežbu si neumím dost dobře představit no. Jedině teoreticky osvobození Gwen (MJ) což je dost komiksový. Jako hlavní záporák ale asi ne no.
Souhlasím, museli by jeho postavu dost změnit a stejně to není moc originální nápad.
Ty jo, ten Goblin vypadá dobře s maskou :-) taky to moc nechápu, přitom děsivá maska je jeho poznávacím znamením. Ani první green goblin, ani new goblin a ani green goblin 2 - jedna robotická helma a dvakrát skoro bez masky. Electro měl STOPROCENTNĚ mít masku! I když uvidíme, jak přesně bude jeho role vypadat. Celkově ale trošku zklamání pro mě:/

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Mayers

To ano, ale viděl bych to s ním tak na dva konflikty, první shledání a pak závěrečná řežba. Přitom by zrovna Mysterio mohl klamat pořád něčím, skoro by to mohlo dopracovat i k nějakému zvratu.

Vulture je spíše ňouma, co nechce zestárnout, ale nutno přiznat, že Malkovich by se na něj hodil. Ano, Morbius, ten upír. To už je trochu moc. Možná jako prvek vysávání energie by ještě fungoval, ale dělat z něj vysloveně upíra už je trochu přehnané.

Dávám to skoro všude, protože tohle si fakt zaslouží pozornost. Goblin mohl mít masku, nějak nechápu důvod, proč se ani Electro nijak nemaskuje. Sice při jeho výsledné podobě to už moc nepotřebuje, ale je to takový zásadní prvek, skrývat obličej.

na příspěvěk reagoval Mayers

Mayers

Mayers (hodnocení, recenze)

A jinak robotickej Rhino vypadá zajímavě (těžko říct, jak by provedli toho komiskovýho), zato Goblinovi (zase) nedali jeho klasickou masku a čapku což je škoda :/

Mayers

Mayers (hodnocení, recenze)

st.ranger

Právě že s dnešníma možnostma CGI mi přijde dost využitelnej :)

Jinak Vulture mi taky vždycky přišel nic moc. Morbius - to je ten upír ne? :) To už snad radši Scorpiona 

na příspěvěk reagoval st.ranger

Související novinky

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

08.12.2020

Po dřívějších zprávách, že ve třetím samostatném filmu o Spider-Manovi s tváří Toma Hollanda se má objevit herec Jamie Foxx znovu jako Electro, tedy postava, již ztvárnil už v roce 2014 ve snímku… (více)

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

01.10.2020

Poměrně šokující zpráva dorazila od studia Sony, potažmo Marvelu. Ve třetím Spider-Manovi s Tomem Hollandem se totiž jako záporák vrátí Electro s tváří Jamieho Foxxe. Pokud si teď v hlavě snažíte… (více)

V Sony chystají další pavoučí spin-off

V Sony chystají další pavoučí spin-off

23.03.2017

Minulý týden jste se dozvěděli, že dostane vlastní film Spider-Manův protivník Venom, a teď tu máme další projekt, který má rozšířit nový pavoučí vesmír. Scenárista Chris Yost (Thor: Ragnarok) dostal… (více)

Venom se znovu chystá do kina

Venom se znovu chystá do kina

17.03.2017

Vesmírný symbiont, který „posedne" Spider-Mana a posléze se stane jeho velkou nemesis, už byl na velkém plátně dvakrát. V závěru pavoučí trilogie od Raimiho jste ho určitě viděli, na konci Amazing… (více)

Reklama

Reklama