Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Napínavý thriller vypráví příběh Pauly (Franka Potente - Lola běží o život), ambiciózní studentky medicíny, která nastoupí do kurzu anatomie na prestižní universitě v Heidelbergu. Brzy poté však odhalí záhadná úmrtí, jež mají spojitost s touto vynikající školou. (Bonton Home Entertainment)

Recenze (81)

tron 

všechny recenze uživatele

Dosť mi to pripomenulo moju milovanú knižku Select, takže 80%. Nemeckú kinematografiu nemám rád, ale výnimka potvrdzuje pravidlo a treba sucho skonštatovať, že ANATÓMIA sa vydarila. Pôsobivá atmosféra rozľahlých nočných márnic pripomína to najlepšie zo STRÁŽCU MŔTVYCH, Franka Potente s prehľadom stíha utekať pred tajomným zabijakom a zároveň absolvovať prvé milovanie a celkovo je to príjemne zvrhlé a vlastne takmer vôbec nie hlúpe (na rozdiel od dvojky). Veľmi príjemné prekvapenie, okorenené štipkou kvázi snuffu. ()

Nediro 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor, spíše thriller. Zápletka celkem originální, ač konec bohužel nepřekvapí ( já jsem hlavního pachatele/pachatelku objevil někdy v půlce ). Kdo se chce bát, tak tenhle film není nic pro něj, atmosféra tady naprosto nefunguje, i když pro někoho může být děsivé už jen samotné prostředí pievny plné mrtvol. Průměrný kousek za průměrné tři hvězdičky. ()

Reklama

Pajčus 

všechny recenze uživatele

Až na několik ne příliš povedených momentů je to zábavný thriller se zajímavou tématikou. Začátek dával předzvěst mnohem děsivější atmosféry. Možná je ale dobře, že se to po takovém hororovém a pro mne psychicky náročném začátku změnilo v pouhý thriller, protože jinak bych asi neměl sílu film dokoukat. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnotit horor, v kterém se divák prakticky nebojí a jen kouká na několik rozřezaných osob. Tento problém je však typický poslední dobou pro všechny horory. Krev a náznaky brutality stačí, atmosféra a strach divák nepotřebuje. Škoda, že tímto směrem směřují horory dneška a jen doufám, že se to brzy změní. Asi jediným plusem je Franka Potente na kterou se příjemně kouká a alespoň ona se snaží o několik výraznějších momentů a projevy hororu. ()

TheTrox 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu sem si říkal ... co to sakra má znamenat ? Naprosto nudný, nelogický děj. Naprosto směšné chování herců, nelogický scénář : Například jak chudák holka utíká před vrahem, uteče do skladu, zastaví se a pak se zeptá : "Je tu někdo ?" Opravdu zajímavá komedie, hned z toho skladu je další snímek jak odjíždí autem pryč, to by mne zajímalo, jak se tam odtud tak rychle a hlavne bezpečně dostala ... nehledě na to, už v polovině filmu víme, kdo je vrah ... Stačilo málo a dal bych odpad!Celkové hodnocení: 15% ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama