Reklama

Reklama

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (234)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Jednoduchoučké, bez nějakých složitostí. U béčkových Direct-to-DVD videí je zjevně výhodné nebo módní natáčet v Bulharsku, Rumunsku a podobně. Po ulicích, skladištích a opuštěných továrnách tam poslední dobou potkáte se poflakovat Van Damea nebo Lundgrena. A teď tohle. ~ Z nějakého důvodu žije v těchto končinách bývalý americký závodník. Manželku mu unese jeho "největší fanoušek" a vyžaduje od něj několik nesmyslných úkolů s poskytnutým obrněným a kamerami prolezlým autem. Do toho se naprdí o ještě něco nesmyslněji teeny hvězdička Gomez, která si tu střihne dcerušku bohatýho tatínka, náhodou také neskutečně nadanou hackerku, co hackuje propojením iPadu, uf. ~ Příběh sepsaný během letu do Sofie, rádoby autentické záběry "palubních" kamer dávají znát velikost rozpočtu a výsledkem je právě takové to Direct-to-DVD. Do kin to nikdo rozumný nedá, ale takhle se to uchytit může. Je to totiž podobně přitroublé jako takové ty über-cool děje z počítačových/konzolových her. Vzpomněl jsem si během koukání na takové ty thrillerové ( :D ) zápletky ze série Need for Speed, kam by tohle pasovalo dokonce určitě víc, než to, co nám dosud připravovaný NFS film dávkuje v ukázkách :) ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Selenu síce nemám rada, no tu mi nevadila. Čo robilo problém, bolo práve spracovanie tohto prepratého materiálu. Ako tu v komentároch niekto písal, rozpočet išiel do explózie, namiesto toho, aby sa peniaze využili na lepšiu kameru a scenár. Tento "akčňák" ma celú dobu nudil, sem-tam Selena niečo dobré zarepoce. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Gregg Maxwell Parker, Sean Finegan | Hudba: Justin Burnett | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Dark Castle Entertainment, Signature Entertainment, After Dark Films, Silver Reel | Rozpočet: 18 miliónov $ | Tržby: 11,806,432 $ || Film, ktorý si pozriem len v prípade, že idem žlutým busom, nefunguje wifi a nemôžem spať a v inventáru palubných médií som už všetko ostatné videl. Na jednu vec to však bolo dobré: Nikdy som netušil, že sa z Mustanga môže stať klišé. 30% | SD, PortaPro, EN DTS | ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

I přes zjevnou zhovadilost zápletky muselo konstantně akční béčko, kde se vlastně nevyleze z auta, vypadat na papíře jako slibný materiál. Jen by po nadějném úvodu nesměla záhy nasednout otravná přechytralá teenagerka, ďábelská padouchova ústa usrkávající suché Martini by nesměla působit tak trapácky a především by jednotlivé honičky nesměly splynout do monotónní, nezáživné přehlídky poletujících policejních aut. Ale zase jich zničili hodně, to jo, závěrečná naháněná přece jen vystoupila z řady a i ta spolujezdkyně postupně přestala lézt na nervy. ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Očekávání: Bude to značně neoriginální, ale mohlo by to být chytré, zábavné a správně béčkové. Výsledek: Je to značně neoriginální a navíc to vůbec není chytré ani zábavné a béčkové to je, ale škrtnul bych to slovo správně. Strašně by mě zajímalo jestli ti diletanti, co tohle filmové dílko vyráběli, vůbec seděli v Mustangu. To auto je líný a to ve všech verzích a opacéřovaná verze by žrala, tak 100 litrů benzínu na 100 kilometrů. Takže v tom filmu by musel tak 10x na benzínku, ale dobře je to film a já to beru. Vlastně celá ta zmínka o Mustangu je tu, protože tohle auto vážně nesnáším a oni ho pořád do těch filmů cpou. Nejhorší však je, že se v tom filmu 90 minut děje pořád to samé, drsně se tvářící Ethan Hawk jezdí po městě s vyplašenou Selenou a kolem létají kusy bulharských policejních vozů. Přeberte si to, jak chcete, ale až na to budete koukat, tak si na mě vzpomenete. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Tento film si vypůjčil nehodu z NASCAR závodu 2011 5-Hour Energy 200 na trati Dover International Speedway a upravil ji pro své účely (ve filmu čas od 4:11). Tvůrci pouze upravili čísla vozů, cenzurovali skutečné sponzory a Brenta Magnu (Ethan Hawke) posadili do vozu č. 60 Carla Edwardse, který tu nehodu neúmyslně způsobil. (Mannoroth81)
  • Vo filme nie sú pri autonehodách použité počítačovo generované obrazy (CGI). Všetky havárie sú skutočné. (Tony DiNozzo)
  • Selena Gomez (The Kid) šla v aute s kaskadérom, aby zistila, aký je to pocit. Bola vystrašená, no nie tak, ako keď šoféroval Ethan Hawke (Brent Magna). (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama