Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vendula s Martinem Vrážem se poznali na vernisáži studentů akademie výtvarných umění. Vendula plánovala dráhu umělecké malířky, ale místo toho se vdala, porodila tři děti a stala se z ní žena v domácnosti. Martin pracuje ve firmě, která se zabývá marketingem zaměřeným na hračky a hlavní sídlo má v Rusku, kam by měl jít Martin pracovat. Své práci věnuje hodně času na úkor rodiny a s Vendulou už na sebe nemají žádný čas. Když jede celá rodina za Martinovým tátou na víkend, dojde Vendule trpělivost: nechá děti s Martinem a sama jde za tchánem do hospody. Tchán ji chápe a vyprovokuje Martina k uzavření sázky, že se nedokáže sám postarat o své tři děti po dobu jednoho měsíce. Vendula tak má celý měsíc pro sebe, může odpočívat, bavit se a vrátit se k malování. Zato Martinovi nastávají těžké chvíle, neboť nemá představu o chodu domácnosti ani o tom, že dětem musí určovat pravidla... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (279)

campix 

všechny recenze uživatele

Roky omýlaná koncepce, kdy manželství dosáhne do bodu, kdy má jeden z manželů pocit, že se nemůže dostatečně realizovat a radikálně změní běh rodinných věcí a s tím nutně přichází komické a trapené situace, které tento nový status quo vyvolává. Nic objevného. Tady ovšem zabaleno do poměrně nenuceného kabátu s příjemným hereckým obsazením. Takže to docela odsýpá. Celkově však taková docela příjemná nuda. Výplň deštivého odpoledne nebo jako kulisa. Čistě spotřební záležitos. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Vyhodil bych učitelku baletu, která neumí hrát a Chlumskému to asi nevadí, naučil bych pana scénáristu, že obvykle si dílky bábovky nepodáváme do ruky, a taky že v Česku se ještě pořád plácá místo give me five. Nemuseli to tolik přehánět s produkty, které jim film zaplatily, a Krausovu linku mohli buďto dotáhnout nebo nazačínat anebo nejlíp ho do filmu vůbec nebrat, jinak je ale film s pitomým názvem milou a na české poměry povedenou komedií. Můžete namítat, že se někdo pokouší o druhou Poledňákovou, to se ale od dob S tebou mě baví svět dá říct o všem, v čem hrajou malý děti. Milým překvapením je pro mě Marek Taclík, který jako jeden z mála českých filmových manželů není ichtyl jako třeba Chmela v Rodina je základ státu. Film je trochu výkladní skříň Matonohy, který tu má být (a je) dokonalý, Kristýna se svlíkala úplně zbytečně, ale to nám chlapům ani trochu nevadí, a štěchovičtí hasiči mohli míň stříkat, aby to nevypadalo, že o dva metry dál ani nekápne. Moc se mi líbil způsob, jakým zahrál Ľubomír Paulovič (je prototypem Jiřího Zahajského), a pak taky Tereza Chlebovská, která přišla v restauraci na wécko, když Kristýna vytírala. Dorota Nvotová si jen štěkla. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, pohřbívá nedostatek humuru (který si tohle téma vyloženě žádalo, televizní provedení a často trošku nereálné situace nebo chování postav. Rovněž castingově bych možná obsadil postavy jinak. Většina herců komediálně mrtvá. Romantiku jsem objevil pouze v úvodu. Bohužel jen potvrzení toho že Češi malinko zapomněli jak se točí laskavé a opravdu vtipné komedie. 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasická ukázka moderní české komedie. Je to o lidech, je to neoriginální, je to o konfliktu, ale s tím, že nakonec všechno dobře dopadne. Skoro záletná manželka, neschopný manžel, který sám stejně nikdy nic nezvládne, Taclík, kterého moc nemusím, tohle prostě není dobrá kombinace, která by měla skončit úspěchem anebo alespoň tím, že se budu smát. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Co všechno neudělat pro svoje skvělý auto. Story o neschopném taťkovi, který se pochlapí (nebo spíše poženští) a podnikne strastiplnou cestu k srdci svých tří roztomilých ratolestí i utrápené mamce. Marek Taclík obstál na výbornou, stejně tak všechna ta ječící drobotina a i Kristýna Boková (opravdu nádherná baba) se svým úsměvem u mě ze začátku bodovala, jenže pak se to celé díky Budařově postavě tak nějak nesmyslně zašmodrchalo (zákaz zahýbání, manžel se polepšil a a zvládá to, ale proč si ještě trochu neužít), že jsem měl chuť zmáčknout stopku a nedokoukat to. A co tam proboha dělal ten Kraus? Takže díky za těch pár dobrých vtípků, ale i za to, paní scénáristky, že jste příběh zvrzaly jak to šlo .. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (16)

  • Názov snímky sa objaví v piatej minúte. (Johnny.ARN)
  • Film je věnován ženám u příležitosti Mezinárodního dne žen. (jenik71)
  • Kristýna Lišková-Boková je ve scéně, kdy její postava nahá vchází do rybníka, zastoupena dublérkou. (janekrubes)

Reklama

Reklama