Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

kapsomut odpad!

všechny recenze uživatele

První díl mi stačil. Big UP pro týpka co překonal rakovinu!!! Tomu tu výhru přeju! Jinak moderátorka úplně v *****; šéfkuchaři/rozhodčí si hrajou na něco, co nejsou (podle mě se snaží hrát na jiné známé úspěšné kuchaře - Pohlreich i Gordon Ramsay); hraní na city; kamera a vlastně celý pořad chce vyznít neuvěřitelnou kvalitou, napjatou atmosférou a světovou třídou. To že má být nejlepší pořad?! Navíc v příštím díle co jsem viděl budou soutěžit v krájení cibule, což bylo před několika lety v pořadu Na nože se Z. Pohlreichem!!! V tomhle jde jen o zasranou komerci... největši SHIT!!! 10% ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

tři buznamejkři namachrovaný až do nebe mě neuvěřitelně serou. na druhou stranu je fakt hustý co všechno člověk musí umět, co poznat a co vytvořit. často maj nechutný kreace na talířích, ale aspon se z toho člověk i něco naučí. dala bych tomu tři hvězdy, ale opravbdu si myslí, že u mě pochodí vraždou v posledním díle? přepínám, otírám slzu a posílám celý pořad do pekel ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Za co ty hvězdičky? Reality Show, ve které nejde o vzhled - to se jen tak nevidí, zvlášť v českých poměrech. Je to fér a to se mi líbí.. Navíc miluju jídlo, proto u mě většina pořadů o jídle má aspoň tu jednu hvězdičku navíc jistou. Hlavní pan porotce je mi hodně, hodně nesympatický, dalo by se říct, že mi vyloženě vadí... Ale to je asi tak všechno, i když občas jsou porotci na soutěžící zbytečně přísní, ačkoliv bych neřekla, že jsou to kdovíjací masterchefové.. Když to sečtu, vychází mi z toho lepší průměr :) ()

drake31 

všechny recenze uživatele

MasterChef, MasterChef ... svetová kulinárska show dorazila k nám a stala sa klasická vec - sprznilo sa čo sa dá. Možno som zaujatý lebo som fanúšikom US verzie, možno som zaujatý pretože naše prevzaté show nikdy moc nefungovali a možno to je preto lebo to celé stojí za hovno. Naozaj neviem čo napísať aby som dokázal opísať svoje pobúrenie touto našou verziou, (najlepšie to vyjadril asi Ján Liška z Gorilla.cz svojou rekapituláciou ), ale tak to trochu zhrniem - Peštová ku*evsky zbytočná a o jej moderátorských schopnostiam pochybujem (aj keď ešte nemala priestor, nič sa na tom asi nezmení). Porotcovia sa celý čas tvária akoby mali roxor v prdeli a hrajú sa na neskutočných gangstrov, vyzerajú pritom smiešne, prehrávajú a človek im to neverí ani na sekundu. Celá show postráda tempo, je to nudné, zdĺhavé a každú chvíľu nejaká sku*vená reklama. Po dvoch častiach si nepamätám ani jedno meno zo súťažiacich , žiadne skvelé jedlo, a ani jeden zaujímavý moment - to je tak trochu zlá vizitka pre túto show. Ešte sa rozhodujem či vytrvám v sledovaní, keby sa náhodou niečo udialo, ale veľké šance tomu nedávam. [Po skončení] To odpísanie na začiatku bolo zaslúžené a vôbec na to názor nemením, ale ako show pokračovala nemohol som sa zbaviť pocitu že predsa len to zlepšenie sa tam objavilo a bol to celkom zaujímavý kuchársky boj. Stále mi tam aspekty vadili, niektoré diely (úlohy) moc nebavili, ale od tej vyraďovacej fázy sa to dalo sledovať. Peštovú by som odtiaľ však najradšej vyštval, tak nesympatickú osobu som v TV dlho nebol nútený sledovať ... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Asi se vzácně shodneme všichni. Tak nesympatickou, necharismatickou a nepřirozenou trojici porotců si snad štáb nemohl přát ani v tom nejhorším snu. Formát kulinářské show s úctyhodnou stopáží není tak úplně zlý, ale ta nabubřelá velkolepost si jen neumně pohrává s trpělivostí diváka. Daniela Peštová nemoderuje, jen zoufale a zbytečně komentuje to, co všichni okolo vidí. Pár momentů to přeci jen má, přesto ponižování (házení talířů o zem) a povyšování se nad (nutno podotknout amatérské) soutěžící je ubohé, a hlavně naprosto zbytečné!! Pohlreich na Hrad!! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)
  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama