Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

corona odpad!

všechny recenze uživatele

Netuším čo tí traja páni také úžasné v živote dokázali, keď sa tým stále musia chváliť (veľa ľudí je dobrých v tom čo robia a nie sú kvôli tomu kreténi), ale ani to ich neoprávňuje sa správať ako debili. MasterChef je obyčajná Superstar, kde miesto amatérskych spevákov vystupujú amatérski kuchári, samozrejme je to okorenené pár psychopatmi a stratenými existenciami a celé sa to tvári akoby šlo niekomu o život. ()

Tucqa 

všechny recenze uživatele

Americká a česká verze je jako nebe a dudy, o tom žádná, ale zas tak hrozné to podle mě nebylo. Byla to taková sonda do útrob Česka a Slovenska, jak se naši poperou s moderními jídly. Upřímně jsem čekala větší hrůzu a prvních pár dílů mi spíš než pořad o vaření připomínalo parodii a na komedii, ale postupně, když slabé články odpadávaly mě to i docela začalo bavit... Jednu věc ale stále nemůžu pochopit - co tam dělala ta vysoká postarší modelka vedle porotců? Mělo to nějaký hlubší význam? ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Ono to vypadá jinak, když je tváří pořadu majitel několika michelinských hvězd (13) a vůbec hvězda světového formátu Gordon Ramsay a z milionů uchazečů se pečlivým castingem vybere několik potencionálně zajímavých soutěžících. Z toho vše lze ukuchtit zajímavý pořad. O to víc jsem byl zvědav, co za kejdu uklohní profláknutá TV, která zatím dokonila, co mohla. O to víc, že se jedná o pořad takového prestižního formátu jako je právě MasterChef. Bohužel, posralo se, co se posrat dalo. Namazaným dolů. Bylo mi až stydno, jak moc provinční to bylo. To, co ve světovém MasterChefovi odkrývali a hledali postupně, TV Noha nasolila hnedle. Kombinace všech archetypů (gay, hrdopíšek, komik, poctivec, matka a syn, ubulenka, patlal, snaživý kretén, naivní ksindl a další) se sejde hned v jedné řadě a to pod taktovkou tří podivínů, kteří když studovali originál a učili se "odbornosti", bohužel opsali jen jednoho z nich a to právě hned Gordona Ramsaye. Ovšem pozor, občas probleskne afekt tu opsaný od Joe Bastianiche, tu od Grahama Elliota. Tím to má být zřejmě pestré. To se na to ale nedá koukat. Na tři trapné Ramseyho kopie, přičemž jedna ještě navíc soutěžící vypískává fistulí, opravdu ne! Chybí tam určitá aviváž. Koneckonců, když už jsme u toho chybění, postrádal jsem i tu nervy drásající atmosféru z originálu. Nevím, TV Noha to nějak nohácky rozmělnila a tradičně z toho udělala blbost pro blbce. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

O vaření to není. O jídle to není. O nadšených kuchtících plnící si sny to není. O zábavě to už tuplem není. Tak o čem tamhle seriálová reklama na Billu, která má mylný dojem, že dramatičnost se navodí čistě jen použitím hudebního podkresu à la Zimmer, vlastně je? Bohužel jen a pouze o rádoby drsném macho triu, které svou špatně předstíranou nekompromisností aspiruje na titul "šašc... ehm, ubožáci roku". To je od Ramsayeho, Bastianiche i Elliota na žalobu, jestliže tihle pánové mají být jakože oni. Jestli vůbec něco vzbuzují, tak rozhodně ne strach či respekt, ale výsměch a vlastně i lítost nad tím, že si své (dle jejich chování evidentně nemalé) komplexy řeší v hlavním vysílacím čase. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

O cokoli televizního nejevím absolutní zájem už nějakou dobu. "Osudným" mi bylo mé nachomýtnutí se k ženě, když se na jeden díl koukala, což vzbudilo můj zájem, a tak jsem se od poloviny více méně koukal. No ano, byla to novácká kokotina napraná reklamou a s vypatlanou moderátorkou, ale nějakým zvráceným způsobem mne to celkem bavilo... 60% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno