Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

kapsomut odpad!

všechny recenze uživatele

První díl mi stačil. Big UP pro týpka co překonal rakovinu!!! Tomu tu výhru přeju! Jinak moderátorka úplně v *****; šéfkuchaři/rozhodčí si hrajou na něco, co nejsou (podle mě se snaží hrát na jiné známé úspěšné kuchaře - Pohlreich i Gordon Ramsay); hraní na city; kamera a vlastně celý pořad chce vyznít neuvěřitelnou kvalitou, napjatou atmosférou a světovou třídou. To že má být nejlepší pořad?! Navíc v příštím díle co jsem viděl budou soutěžit v krájení cibule, což bylo před několika lety v pořadu Na nože se Z. Pohlreichem!!! V tomhle jde jen o zasranou komerci... největši SHIT!!! 10% ()

wenca odpad!

všechny recenze uživatele

Tři kreténi v porotě, jsem teprve v půce prvního dílu, čekám kdy jim sklapne a kdy je někdo setře nebo jim dá po držce. Takový arogantní svině, co dokážou jen nadávat jsem dlouho v televizi neviděl. Koukám na US verzi Masterchefa tam jsou porotci přísní, ale férovi a neviděl jsem je tak zlý. Zbytek pořadu je taky strašný, je to spíš Superstar než Masterchef, ale čas tomu zatím dám a uvidíme. ()

Reklama

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

V každém případě je to kopie souteže "Na nože". Co si budeme povídat. Porota.....no možná jsou to nějací šéfkuchařia zkušení, ale na co si tam hráli...to je neskutečný. Napadají jednoho, že je arogatní, ale sami byli ještě horší. Zejméná pak ten Slovák. Ten si normálně myslel, že mu to tam asi patří. Takže vrchol. To jejich kritizovaní jídla, bylo ale do čista opět okopírované od Zdeňka Pohlreicha. Ale úplně. S tím rozdílem, že Pohlreich nezesměšňuje druhé před ostatními. Oni páni šéfkuchaři sice možná šéfkuchaři jsou, ale já bych nejprve chtěl vidět jejich ocenění. Například o Zdeňku Pohlreichovi není pochyb. Ale jak jsem se zmínil, ten má mnohem vyšší uroveň. Takže přátele. Tohle je tragédie. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně trapní porotci, kteří pravděpodobně do zblbnutí čuměli na originální verzi MasterChefa s Kondomem a pak se ho snažili co nejlépe zahrát v této sračce od Novy. Na tomto pořadu překvapivě nejsou nejtrapnější kuchaři s jejich sračkovitými žrádly, které přišli ukázat do televize, ale právě ti tři kašpaři jejichž pokusy o drsnost a přísnost působí tak směšným dojmem, že se celý pořad stává nekoukatelným. Pokud totiž tři no name idioti nabudou dojmu, že celý pořad je vlastně jenom o nich a ne o těch lidech a jejich receptech, stojí pořad většinou za hovno, pokud nejste Gordon Ramsay ale nějaký šašek, který ho kopíruje. Začněte dělat pořady s automechaniky, tento trend, že snad každý debil s vařečkou v této zemi má vlastní pořad, je nesnesitelný! 10% ()

slatkac odpad!

všechny recenze uživatele

Tři namyšlení nagelovaní postižení kokoti co si hrajou na Pohlreicha sedí za stolem a čekají, až jim nějaký amatérský kuchař donese blivajz který navařil, aby s ním pak mohli mrdnout o zem a říct mu, že se to totálně nedalo žrát, protože do svíčkové se dává solamyl. Hlavně že sami dokázalý velký hovno, ale kritizování jim jde. Jestli si mám vybrat tohle, nebo konkureční Recept na bohatství, volím kulku do hlavy. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama