Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

Natabar

všechny recenze uživatele

Po první epizodě se zatím dá těžko hodnotit, nicméně je možno konstatovat, že ačkoli je celá show bombastičtější (a určitě dražší) než před pár lety ta primácká varianta s Pohlreichem (Na nože!), přesto mi Masterchef nějak ne a ne sednout. Jak už píše kdekdo, vina bude dost (i když určitě ne výlučně) na straně nesympatické poroty. Určitě jsou to odborníci na slovo vzatí, ale ta jejich křečovitá snaha působit drsně spojená s arogancí typu "my jsme někdo, ty jsi nic, co nám chceš odporovat?" je trapná. (O házení jídla na zem ani radši nemluvím.) V zmiňované Pohlreichově soutěži byli porotci rovněž fundovaní, ale také i sympatičtí. A vedle této trotlovské trojky je Pohlreich aspoň vtipný. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

O cokoli televizního nejevím absolutní zájem už nějakou dobu. "Osudným" mi bylo mé nachomýtnutí se k ženě, když se na jeden díl koukala, což vzbudilo můj zájem, a tak jsem se od poloviny více méně koukal. No ano, byla to novácká kokotina napraná reklamou a s vypatlanou moderátorkou, ale nějakým zvráceným způsobem mne to celkem bavilo... 60% ()

Reklama

slatkac odpad!

všechny recenze uživatele

Tři namyšlení nagelovaní postižení kokoti co si hrajou na Pohlreicha sedí za stolem a čekají, až jim nějaký amatérský kuchař donese blivajz který navařil, aby s ním pak mohli mrdnout o zem a říct mu, že se to totálně nedalo žrát, protože do svíčkové se dává solamyl. Hlavně že sami dokázalý velký hovno, ale kritizování jim jde. Jestli si mám vybrat tohle, nebo konkureční Recept na bohatství, volím kulku do hlavy. ()

wenca odpad!

všechny recenze uživatele

Tři kreténi v porotě, jsem teprve v půce prvního dílu, čekám kdy jim sklapne a kdy je někdo setře nebo jim dá po držce. Takový arogantní svině, co dokážou jen nadávat jsem dlouho v televizi neviděl. Koukám na US verzi Masterchefa tam jsou porotci přísní, ale férovi a neviděl jsem je tak zlý. Zbytek pořadu je taky strašný, je to spíš Superstar než Masterchef, ale čas tomu zatím dám a uvidíme. ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jeden díl a byla to jedna z největších hovadin, co za dlouhou dobu zabloudila na TV. Všechna ta ultra trapná dramatická hudba a serious faces porotců a debilní hlášky, jako kdyby snad všichni zápasili v Coloseu o život, ale omyl, oni tam JENOM VAŘÍ, proboha. Jde úplně o hovno. Strašná debilovina, urážka mozku a tak všelijak podobně. Nehledě na to, jak většina bab si ani ty vlasy do culíku nedá, člověk úplně vidí, jak jim padají do jídla. Netuším, jestli je UK originál lepší a ani to nechci vědět, ale tohle, to je teda děs! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)
  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama