Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack přichází za Hannibalem a strhne se mezi nimi rvačka, ze které nakonec vyjde Hannibal jako vítěz. Jack krvácí z krku a musí se ukrýt ve vinotéce. Děj se poté vrací o několik dní zpět... Will je ve vězení a už není nemocný. Začíná si urovnávat myšlenky, odmítá mluvit s Frederickem a chce mluvit pouze s Hannibalem... Alana podá stížnost na Jackův postup, aby tak Willovi pomohla s obhajobou. Je jí však naznačeno, že by stížnost měla stáhnout... Hannibal se svěřuje Bedelii, že mu Will chybí a chtěl by se s ním setkat. Bedelii je jasné, že Hannibal je Willem posedlý. Také se s ní baví o případné návštěvě Willa, která nakonec skutečně proběhne. Will mu sdělí, že moc dobře ví, že mu něco provedl a brzy přijde odplata... Beverly prověřuje Hannibalovy věci, aby ho mohla vyloučit jako vraha...

Jack požádá Hannibala, aby vzal Willovo staré místo. Bude tak pomáhat úřadu s tvorbou profilů sériových vrahů. Mají totiž nový případ. V řece je nalezeno šest těl, která jsou ošetřena tak, aby došlo k jejich zachování... Alana navštíví Willa, který ji prosí o pomoc. Alana souhlasí a zhypnotizuje ho, aby mu pomohla si vzpomenout. Will vidí ucho na talíři a probudí se. Když mu později přinesou jídlo, začne jíst a v tu chvíli se mu vybaví vzpomínka, jak do něj Hannibal dostal ucho Abigal... (TV Prima)

(více)

Zajímavosti (1)

Hannibal - Série 2 (2014) (série) (S02)

  • Ve 2. řadě se divák vydává na gastronomický výlet do Japonska. V 1. epizodě Kaiseki (2014) se lze těšit na „Kaiseki", japonskou hostinu, která se pořádá ke zvláštním příležitostem a skládá se z několika chodů. Čím více chodů, tím větší slavnost. A třináct, to už je pořádná nálož i na japonské gurmety. Prvních devět chodů z třináctichodové hostiny nese následující názvy. Název 2. epizody je Sakizuke (2014), což je předkrm, podobný francouzskému amuse-bouche. Název 3. epizody je Hassun (2014), což je druhý chod, který se připravuje ze sezónních potravin. Většinou se servíruje sushi. 4. epizoda nese název Takiawase (2014), chod obsazující zeleninu s masem, rybou nebo tofu. 5. epizoda je pojmenována Mukōzuke (2014) - sezónní sashimi. 6. epizoda se jmenuje Futamono (2014) – obvykle se podává polévka. 7. epizoda Yakimono (2014) - opět ryba, tentokrát se podává pečená na ohni. Název 8. dílu je Su-zakana (2014), obvykle zelenina. Tento chod slouží k tomu, aby si naše chuťové pohárky trochu odpočinuly. 9. epizoda nese název Shiizakana (2014) - tento chod patří mezi nejsytější, podává se teplý. (Zdroj: AXN CZ/SK)

Reklama

Reklama