Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (229)

slovan1 

všechny recenze uživatele

Film mi docela připoměl Projekt X, u kterého jsem se dost bavil. Je to podobné, rozdíl je v tom, že v "X" se vše odehrávalo na párty v domě a na zahradě, kdežto zde, se jedná o nahánění zkaleného asiata po městě. K tomu si připočtěte moře zážitku a různých událostí při onom nahánění. Za mě 4 hvězdy. Bavil jsem se a užil jsem si to. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Celkom kvalitne som sa u tohto filmu unudil. S Project X to podľa mňa nemá nič spoločné a má to dosť ďaleko od kvality ktorou disponuje. Tento film vyhráva na plnej čiare svojou kvantitou a gíčovými scénkami, ktoré môžte vidieť v ktoromkoľvek teenegerskom filme. Akurát asi jedinú vec, čo má spoločné Project X a 21 & Over je herec Miles Teller 2* ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Oproti o rok staršiemu Projektu X míľový skok dozadu. Toto je tak strašne americko-koláčovo (akože odvodené od pojmu AMERICAN PIE.) preromantizované, bromance a romance peklá zabili všetku tú správnu vlnu celovečerného COOL videoklipu s partou pošahancov, ktorí čas od času aj slušne zarezávali. Kde sa stal problém? Príbeh! Bol absolútne zbytočný a bol na úkor všetkého ostatného snaženia. Ale hviezda hore musí ísť za nasraného ázijského fotríka! Čistý Yakuzák náhodne sa vyskytujúci dementom filme :-) ()

bobrux 

všechny recenze uživatele

Ne že bych neměl pochopení pro jemně rozdováděný alko-výlet, ale kdo by na takovém dobrodružství čekal kopec nudy, trapnosti a patetického tlachání o tom, kdo je čí větší "frénd" a kdo koho víc "laaav". Bez legrace, film mě naštval. Pod českým názvem jsem si představoval lecos, ale ani má obrovská fantazie mě nedokázala připravit na takovou tragédii. Za jediný světlý bod bych označil asi desetiminutovou chlastací scénu v osmipatrovém domě. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to fungovalo. Zo začiatku som si myslel, že som na niečo také starý. Postupne ale film naberie grády a zasmiali sme sa celkom dobre. Sú tu nechutnisti, sú to otrepané veci a sú tu hluché miesta. Keď ale človek dobre pozerá nájde aj dobré vtipy. A nie málo. Po Prcičkách druhá naj teen komédia, ktorú som videl za posledný rok. 70%, 4* ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Vo filme si strihol cameo aj známy anglický hudobný producent a dubstepový DJ Rusko. (Hamaradža)
  • François Chau (Dr. Chang) si rovnomennú úlohu zahral aj v seriáli Nezvestní (2004). (m.a.t.o.)
  • Scenáristi a režiséři Jon Lucas a Scott Moore se nechali inspirovat filmem Projekt X (2012), který měl u diváků velký úspěch, a rozhodli se natočit podobný film. (TheTrox)

Reklama

Reklama