Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (230)

iampatrik 

všechny recenze uživatele

55% Další variace na teenagerovské uchlastané komedie s minimálním příběhem (teda snaha o jakési moudro vztahu rodiče-děti-životní rozhodování, zde rámcuje děj). Pokud má někdo rád tento typ komedií nebo doma na párty sedí s přáteli (jako televizní kulisa), bude spokojen. Pokud chce někdo vidět tento typ komedie, určitě má mnohem lepší varianty po kterých sáhnout a vůbec nic se nestane, když film v životě neuvidí. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Buď jsem já tak starý anebo to byla taková ptákovina, přikláním se k tomu druhému punktu. Hangover omladina zlihala, nemnělo to dost výrazných momentu, které by člověka upřímně (ehm) rozesmáli, spíš taková, klasická, americká trapárna... nemůžu se zbavit pocitu porovnávaní s Hangover, který byl svým způsobem výtečný. 21 and Over je průměr (relativný) a níž. Herecké osazenstvo prohrává, kde se dá a celkově to stoji za ho*. Na tak pseudomasturbantní koment jsem se musel napít. 2/10 ()

Reklama

WillyMarks 

všechny recenze uživatele

No pokud se pojednává o skutečný fakt, že to někdo natáčel s vážným úmyslem, tak opravdu přemýšlím o negramotnosti amerických občanů. No a pokud to mělo opravdu býti tak stupidní, jednoduché, lehkomyslné, bez sebemenší známky inteligence a vážnosti, tak bravo, to se opravdu povedlo. Celý ten koncept "je mi 21" opravdu svědčí o tuposti filmu, jeho postav a příběhu. Občas tam nějaká ta vtipná scéna byla, ale pfff....moc z toho srandy teda nebylo... Kam se tento snímek snažil dostat, to nevím....že by jen chyba člověka, jež dopustil pustit to do kin? Do Projektu X hooooodně daleko... 15% hvězda za hispánský slečny ()

johnywalker 

všechny recenze uživatele

I přes snahu o originální pojetí, mám pocit, že jsem to už někde viděl. Děj tak nějak znáte aniž byste o tom předem někde četli nebo slyšeli. Překvapí vás maximálně dvakrát za hodinu a půl a vtipem snímek taky zrovna neoplývá. Ani tak, ale nemohu dát horší hodnocení než 3*, protože je to klasická oddychovka, která se rozhodně nestane kultovní záležitostí, ale zaujme... ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Taková ta komedie, od který čím míň když očekáváte, tím míň jste nasraný , když je to ve finále píčovina. Tohle je píčovina a s tím očekáváním jsem k tomu přistupoval a tudíž sem se i bavil. Nic novýho to nepřinese a děj snímku není bůh ví co, ale na vyplňení mezery mezi ordinací a ulicí nebo čím bohatě stačilo.... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • François Chau (Dr. Chang) si rovnomennú úlohu zahral aj v seriáli Nezvestní (2004). (m.a.t.o.)
  • Byla natočena i čínská verze filmu, jejíž natáčení probíhalo ve městě Linyi v čínské provincii Shandong. (Terva)
  • Scenáristi a režiséři Jon Lucas a Scott Moore se nechali inspirovat filmem Projekt X (2012), který měl u diváků velký úspěch, a rozhodli se natočit podobný film. (TheTrox)

Reklama

Reklama