Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (230)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Jak je pochcal xD A teď to nemyslím obrazně. Vždy, když se tam objevil Chon, tak to byla prdel. Škoda, že 90% filmu ho jen táhnou a on nedělá vůbec nic. Zbytek herců a celej ten příběh byl totálně na nic. Tohle už jsem viděl miliardakrát a prostě už mě to nebaví. Kdyby to bylo alespoň vtipný, ale ono se tam vlastně vůbec nic nedělo. Upřímně nic jsem od tohoto filmu nečekal a taky jsem nic nedostal. Jen jednoho vtipnýho ťamana, který většinu filmů spí. Nic víc, nic míň. ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

55% Další variace na teenagerovské uchlastané komedie s minimálním příběhem (teda snaha o jakési moudro vztahu rodiče-děti-životní rozhodování, zde rámcuje děj). Pokud má někdo rád tento typ komedií nebo doma na párty sedí s přáteli (jako televizní kulisa), bude spokojen. Pokud chce někdo vidět tento typ komedie, určitě má mnohem lepší varianty po kterých sáhnout a vůbec nic se nestane, když film v životě neuvidí. ()

Reklama

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Celkom kvalitne som sa u tohto filmu unudil. S Project X to podľa mňa nemá nič spoločné a má to dosť ďaleko od kvality ktorou disponuje. Tento film vyhráva na plnej čiare svojou kvantitou a gíčovými scénkami, ktoré môžte vidieť v ktoromkoľvek teenegerskom filme. Akurát asi jedinú vec, čo má spoločné Project X a 21 & Over je herec Miles Teller 2* ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Buď jsem já tak starý anebo to byla taková ptákovina, přikláním se k tomu druhému punktu. Hangover omladina zlihala, nemnělo to dost výrazných momentu, které by člověka upřímně (ehm) rozesmáli, spíš taková, klasická, americká trapárna... nemůžu se zbavit pocitu porovnávaní s Hangover, který byl svým způsobem výtečný. 21 and Over je průměr (relativný) a níž. Herecké osazenstvo prohrává, kde se dá a celkově to stoji za ho*. Na tak pseudomasturbantní koment jsem se musel napít. 2/10 ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Další z řady klasických "vejška - pojďme se zmastit" kousků. Spíše průměrný až mdlý, než cokoli více či překvapivého. Obsazení mi přijde druhořadé, takové to hození semínek herců do prostoru a uvidíme, jestli nám z toho vyklíčí nějaká nová filmová celebrita. Pár vtipných momentů by se našlo, ale co si tak vzpomenu, tak jsem se snad po celou dobu vážně moc nezasmál. Je to plané a plytké, a jak sejde spolu se závěrečnými titulky z očí, tak rychle sejde z mysli. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • V čase uvedenia snímky do kín bol Justin Chon (Jeff Chang) v skutočnosti o desať rokov starší ako postava, ktorú si zahral. (m.a.t.o.)
  • François Chau (Dr. Chang) si rovnomennú úlohu zahral aj v seriáli Nezvestní (2004). (m.a.t.o.)
  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)

Reklama

Reklama