Reklama

Reklama

Chuckyho kletba

  • USA Curse of Chucky
Hudební videoklip

Je zpátky! Tvůrci, kteří vám přinesli Chuckyho, znovu uvádí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica (Fiona Dourif - True Blood: Pravá krev) dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné smrti její matky ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění. Návrat nejpopulárnější americké hračky, kterou opět hlasem obdařil Brad Dourif, je plný krvavého vzrušení a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Hudební videoklip

Recenze (235)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|64%| Chuckyho kletba je určitě důstojné pokračování této zdařilé hororové série. Přesto bych tu jisté mouchy našel. Mnoho uživatelů tu píše 2 věci. Zaprvé, že to atmosférou připomíná úplně první snímek. Což je částečně pravda. Ale tou druhou věcí se kterou nesouhlasím je to, že je tu prý Chuckie opět správně hláškující. No nevím, ale furt jsem čekal na ten pravý moment, který bohužel nenastal. Velká chyba to ale není, přeci jenom zde ke konci filmu působí celkem děsivě. Rozhodně jsem nečekal, že to bude tak ujeté jako Chuckyho nevěsta nebo Chuckyho sémě. Přesto jsem se moc nezasmál. Ale nevadí, jako horor to funguje celkem dobře. Je tu dost krvavých a drsných scén. A to až výhradně v poslední třetině filmu. 1/3 je taková rozjíždějící – seznámíme se tu s postavami. Rozhodně mě to bavilo. Slabší je ta 2/3 filmu – vše už začíná tak nějak upadat, tempo je moc pozvolné. A ve finále tu dostaneme pointu, která nám ukáže, jak to vše začalo + se tu mihnou 2 postavy z předchozích filmů včetně už dospělého Andyho. To mi taky nepřijde jako nejštastnější způsob. Nějak mi to nesedlo. Ale dost kverulantství, obstojný film s Chuckiem to byl. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Slasher, v ktorom "náhodou" bandu nesympatických a otravných postáv vo veľkom dome vyvražďuje povedomá bábika z 80-tych rokov. Svojho času som dosť kritizoval Chuckyho nevestu a Chuckyho potomstvo za to, že do vážnej série nerozumne vložili čierny humor a tak som sa tešil na to, keď sa k univerzu vrátil jeho duchovný otec Mancini a jednak nakrútil plnohodnotný sequel (počkajte si na scénu po titulkoch) a jednak z Chuckyho kliatby vybral humor a uvoľnené miesto nahradil "serióznou" hororovou, pochmúrnou atmosférou. Bohužiaľ to z filmu lepší horor príliš nerobí. Spočiatku je fajn znova vidieť kultovú vraždiacu hračku, na ktorej hororoch som vyrastal, ale už čoskoro to celé upadne do monotónneho stereotypu s nezaujímavými postavami a nudným vývojom deja. Poteší ústredná hrdinka na vozíku a cameo Brada Dourifa, ale obecne o žiadny zázrak nejde. ()

Reklama

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Na Chuckyho som mal vzdy slabost a vzdy ma dokazal prijemne pobavit. Problem je, ze prave Chuckyho je v tomto filme malo. Zaciatok je pomerne nudna zalezitost, ale potom sa to zacne rozbiehat. Niektore vrazdy su mimo zaber, ale cert to ber. Brad Dourif je ako vzdy so svojim hlasom vynikajuci, ale co mi trosku chybalo su hlasky. Nejake tam padnu, ale menej ako som bol zvyknuty. Takze odporucanie do buducna... navysit trosku rozpocet... 8 mega je fakt malo na riadnu reznicinu a hlavne vratit Chuckymu ten cierny hnusny humor, ktory mam tak rad. Potesilo aj male cameo Jennifer Tilly a.k.a. Tiffany. Napriek mensim nedostatkom som sa nenudil a davam za tri hviezdy a 60%. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Chucky je zpět!! Velice zdařilé pokračování, ve kterém Charles Lee Ray tolik nehláškuje, ale zabíjení mu jde pořád velmi dobře. Atmosféra je parádní a hudba LoDuca (série Evil dead) se hodně povedla! Po předchozích slabších pokračováních Chuckyho nevěsta a Chuckyho sémě je Chuckyho kletba nakopnutím celé série. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nesledoval tuhle sérii. Snad jedinej díl jsem viděl v dětství a už v té době mi přišlo jako pitomost - vraždící panenka :O !! A co říct o tomhle comebacku ? Stále stejná pitomost. Vraždy nudné, vizuálně to vypadá hezky, ale prostě panenka ! Chybí zařazení do žánru komedie a sci:fi. Potitulková scéna dobrá. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (26)

  • Herečka, ktorá stvárnila postavu dievčaťa menom Nica, Fiona Dourif je dcérou Brada Dourifa, herca, ktorý zapožičal svoj hlas Chuckymu. (beso74)
  • Oproti předešlým filmům již nemá Tiffany (Jennifer Tilly) na svém pravém naďru tetování. (ČSFD)
  • Tento film jako jediný ze série poukázal na minulost Charlese Lee Raye (Brad Dourif). (Lajty)

Reklama

Reklama