Reklama

Reklama

Jízda do pekel 3

Trailer

Obsahy(1)

Rusty Nail, mstivý řidič kamionu se zálibou v cizím utrpení, rozjíždí své zvrácené choutky na nejvyšší rychlost v novém NECENZUROVANÉM pokračování Jízdy do pekel! Když se několik mladých amatérských jezdců rozhodne zkrátit si cestu na závod Road Rally 1000, nevědomky rozpoutají děsivou noční můru. Náhodné setkání s Rustym pro ně znamená smrtelné nebezpečí, protože Rusty každou svou další oběť pronásleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovatelným potěšením. Užijte si sérií nečekaných zvratů a krvavých překvapení ve strhující a mrazivé Jízdě do pekel 3 na plný plyn! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

helljahve 

všechny recenze uživatele

V rámci toho aké dnes horrorové sračky vychádzajú, tak určite nadpriemer.Ja som si to užil, v podstate ani nemám čo vytknúť. Sú mi u riti nejaký amatérsky herci, hrali dobre. Gore parádička, Rusty Nail je magor na pohladanie.... A Declan O'Brien? Odporúčam pozrieť bonusy na dvd, možno na tohto pána režiséra predsa len zmeníte názor. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Declan si chtěl odpočinout od Wrong Turn rodinky a vrhl se na Joy Ride. Tak tedy : Rezavej hřebík je prostě nesmrtelnej a i když ve dvojce prožil ohnivé inferno tak zde má pleť opět jako dětskou prdýlku a dále terorizuje nevinné kolemjedoucí. Tentokrát to odnese jezdec rally a jeho parta a garantuju vám, že většina z nich se závěrečných titulků nedožije a pokud někdo přece jen jo určitě si příště rozmyslí házet kamionu myšky (tím myslím, že mu to střihli s autem před čumák a ne že po něm házeli potkany) . Že je Rezatec psychouš to už víme dávno takže ve své choré palici vykalkuluje, že přiměřeným trestem bude pomalá a mučivá smrt celé bandy a snaží se opravdu srdnatě zlikvidovat všechny a všechno. Bát se u toho nedá, ale dobře se na to kouká, nenudí to a já se celkem bavil takže spokojenost. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Poté, co babral Declan O'Brien svým neumětelstvím totálně pohřbil slušně rozjetou sérii Wrong Turn, asi si řekl, jakou lehce zavedenou sérii zkurvím teď? A volba padla na Joy Ride... První dva díly nebyly na jedno podívání špatné, jenže pak přišel mnou proklínaný Declan a... kupodivu to nedopadlo špatně... Joy Ride 3 je sice naproti předešlým spíše psycho-thrillerovým dílům čistá řezničina, ale tentokráte mi to vůbec nevadilo, protože gore vraždy jsou celkem vtipné a nápadité, Rusty Nail ze sebe chrlí docela povedené hlášky a děj (no, nevím, zda v tomto případě, jde mluvit o ději, takže řekněme spíše pokus o příběh) pěkně odsýpá... Takže za mě docela spokojenost a za pár let nebudu mít problém se podívat na nevyhnutelně přicházející čtvrtý díl... ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Z Rustyho Naila se pomalu začíná stávat kult. Ale po těch dvou dílech mi to příjde čim dál nudnější. Ono jako lehce to obměnit je o ničem, ty různý druhy smrtí, dejme tomu original, taky se dozvíme jakej je Rusty hacker a jak se svejm obětím dostane na kobylku, ale celkově je znát, jak moc to je amatérský. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Dvojku jsem nějak vypustil, takže neposoudím, jak moc skokově se to událo, ale Joy Ride se posunul od fajn thrillerové road movie k hororové slasher/torture road movie. Posun k lepšímu? Pro mě určitě ne, i když naplut na trojku nemůžu. Bohužel jak již vyplývá ze zmíněného, napětí vystřídalo nemilosrdné kosení týnejdžrů, což samo o sobě neberu jako nic otravného, ale obecné je to prostě deklas v podobě výprodeje. Mrknout se na to dá, ale moc od toho nečekejte. 55% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama