Reklama

Reklama

Jízda do pekel 3

Trailer

Obsahy(1)

Rusty Nail, mstivý řidič kamionu se zálibou v cizím utrpení, rozjíždí své zvrácené choutky na nejvyšší rychlost v novém NECENZUROVANÉM pokračování Jízdy do pekel! Když se několik mladých amatérských jezdců rozhodne zkrátit si cestu na závod Road Rally 1000, nevědomky rozpoutají děsivou noční můru. Náhodné setkání s Rustym pro ně znamená smrtelné nebezpečí, protože Rusty každou svou další oběť pronásleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovatelným potěšením. Užijte si sérií nečekaných zvratů a krvavých překvapení ve strhující a mrazivé Jízdě do pekel 3 na plný plyn! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A je tu znova. Pan "Rezavý Hřebík" se vrátil na Bohem zapomenutou silnici, aby zde opět zatopil skupince playboyů a playmates. Ti se totiž rozhodli mu autem nejen zkřížit cestu, ale dokonce ho předjet! A tak tu máme hned několik lidiček pod koly kamionu, co z jejich těly nadělá sekanou, nápaditý rotorový facelift, rozdrcenou makovici a podobné gore chuťovky. Na to, jak O'Brien zprasil sérii Wrong Turn, tak svým příspěvkem do téhle nevýrazné značky ostudu tentokrát nedělá, i když původní koncept silničního thrilleru je pošlapán fatalitní brutalitou. Ale jako jednohubka, proč ne? Každopádně je nad slunce jasné, že do tří let tu máme čtyřku. ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

V rámci toho aké dnes horrorové sračky vychádzajú, tak určite nadpriemer.Ja som si to užil, v podstate ani nemám čo vytknúť. Sú mi u riti nejaký amatérsky herci, hrali dobre. Gore parádička, Rusty Nail je magor na pohladanie.... A Declan O'Brien? Odporúčam pozrieť bonusy na dvd, možno na tohto pána režiséra predsa len zmeníte názor. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jigsaw si kúpil kamión a vydal sa rýchlo a zbesilo mstiť chudákom, ktorý ho nejak ponížia. Tentoraz mu na ceste nejaký pretekár so svojou partou spraví myšku. Za to si rozhodne zaslúžia zomrieť tým najbrutálnejším spôsobom. To dá rozum. Tak by zachoval každý správny chlap, ehm úchyl. A vynaliezavý kutil by pri zabíjaní využil svoj kamión na tisíc a jeden spôsobov. O nejakú logiku tu nejde a atmosféra solídnej jednotky je dávno preč. Jednu hviezdičku dávam za prevedenie niektorých kaskadérskych kúskov. Hlavne naháňačku na široko ďaleko opustenej diaľnici. Síce z nej cítiť umelosť a že je kaskadérsky tím dokonale zosynchronizovaný, ale je to celkom cool napriek fádnemu nasnímaniu bez štipky napätia. Režisér je proste nemehlo, ktoré nedokáže nič poriadne vytrieskať ani z akčných scén ani z hercov, ktorých ste nikdy predtým ani potom nevideli. Snáď kvôli tomu, že je to nepriznaný snuff film. Fanúšikovia gore si užijú poriadneho nášupu. Na môj vkus to bolo už prehnane nechutné a nebavilo ma to. 2/10. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rusty Nail je po mizerném intermezzu zpět v plně formě. Začátek hodně navnadil a ač pak člověk musel přežít povinnou nudnou půhodinku, kdy se musel seznámit se všema Rustyho potenciálními oběťmi, stálo to pak za to. I ta partička, ačkoliv to byla herecká nemehla, nebyla tak nesympatická. Navrch kvalitní gore a dokonce špetka napětí, takže celkově jsem spokojen. Ale i když jsem se bavil, tak jsem toho názoru, že by tuhle sérii už měli ukončit, protože jí markantně hrozí, že v příštím díle začne vykrádat sama sebe. 60% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Kvalitou podobné jednotke, len tu sa skôr autori zamerali na brutalitu a efektné mordovačky a upustili od psycho dusnoty napínavého prenasledovania. Rusty už neprenasleduje, ale všetko si zariadi tak, aby vtáčatká prišli k nemu samé :). Vraždy sú naozaj efektné a krvavé, hlavne tá prvá. Dosť mi vadilo, keď sa na konci z Rustyho stal vlastne terminátor, ale to bolo asi kvôli štvorke. Aj tak to však išlo urobiť inak, koniec teda z celkového dojmu hodne ubral, tam sa mohlo na scenári ešte popracovať. Čistý priemer. 60/100 ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno