Reklama

Reklama

Jízda do pekel 3

Trailer

Obsahy(1)

Rusty Nail, mstivý řidič kamionu se zálibou v cizím utrpení, rozjíždí své zvrácené choutky na nejvyšší rychlost v novém NECENZUROVANÉM pokračování Jízdy do pekel! Když se několik mladých amatérských jezdců rozhodne zkrátit si cestu na závod Road Rally 1000, nevědomky rozpoutají děsivou noční můru. Náhodné setkání s Rustym pro ně znamená smrtelné nebezpečí, protože Rusty každou svou další oběť pronásleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovatelným potěšením. Užijte si sérií nečekaných zvratů a krvavých překvapení ve strhující a mrazivé Jízdě do pekel 3 na plný plyn! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jigsaw si kúpil kamión a vydal sa rýchlo a zbesilo mstiť chudákom, ktorý ho nejak ponížia. Tentoraz mu na ceste nejaký pretekár so svojou partou spraví myšku. Za to si rozhodne zaslúžia zomrieť tým najbrutálnejším spôsobom. To dá rozum. Tak by zachoval každý správny chlap, ehm úchyl. A vynaliezavý kutil by pri zabíjaní využil svoj kamión na tisíc a jeden spôsobov. O nejakú logiku tu nejde a atmosféra solídnej jednotky je dávno preč. Jednu hviezdičku dávam za prevedenie niektorých kaskadérskych kúskov. Hlavne naháňačku na široko ďaleko opustenej diaľnici. Síce z nej cítiť umelosť a že je kaskadérsky tím dokonale zosynchronizovaný, ale je to celkom cool napriek fádnemu nasnímaniu bez štipky napätia. Režisér je proste nemehlo, ktoré nedokáže nič poriadne vytrieskať ani z akčných scén ani z hercov, ktorých ste nikdy predtým ani potom nevideli. Snáď kvôli tomu, že je to nepriznaný snuff film. Fanúšikovia gore si užijú poriadneho nášupu. Na môj vkus to bolo už prehnane nechutné a nebavilo ma to. 2/10. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Z Rustyho Naila se pomalu začíná stávat kult. Ale po těch dvou dílech mi to příjde čim dál nudnější. Ono jako lehce to obměnit je o ničem, ty různý druhy smrtí, dejme tomu original, taky se dozvíme jakej je Rusty hacker a jak se svejm obětím dostane na kobylku, ale celkově je znát, jak moc to je amatérský. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Režisér Declain O´Brien opustil zprasenou sérii Wrong turn, (kterou se mu podařilo dostat do hnoje) a naskočil do třetího pokračování o vraždícím kamioňákovi jménem Rusty Nail. I tuto sérii moc nepodržel, (ikdyž dvojka už byla velká spodina). Hrozní herci, děsnej scénář, chování postav na ranu. I záporák Rusty změnil hlas (v jedničce i ve dvojce to bylo z těch filmů nejlepší). Jediné, co je hodně solidní, tak gore. Ale to rozhodně nestačí. Pokud vznikne čtvrté pokračování (podle trojky to tomu opět nasvědčuje), tak si ho už s radostí nechám ujít. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Hahá, tak v tomto prípade sa ja osobne rozhodne sťažovať nemienim. Ten Declan je ako na hojdačke, ale toto mu opäť vyšlo, neporovnateľný rozdiel oproti nudnému piatemu Wrong Turnu, takže nech kľudne pokračuje v tom, čo mu ide najlepšie - v GORE. Ako scenárista síce nestojí za nič, ale na tie úmrtia je radosť pozerať. Už to úvodné vzrušujúce zlikvidovanie dvoch feťáčikov dalo rezolútne najavo, že komu takýto štýl nesedí, ani sa nemusí unúvať pokračovať ďalej. Potom sa zoznámime s postavami, nasleduje krátka diaľničná hra na mačku a myš, a v druhej polovici fajnová jazda s mnohými neskutočne vynaliezavými masakrážami bezbranných teenagerov. Takže nič nové pod slnkom, ale mne to sedí ako uliate - je to krvavé, je to béčkové, je to zábavné. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A je tu znova. Pan "Rezavý Hřebík" se vrátil na Bohem zapomenutou silnici, aby zde opět zatopil skupince playboyů a playmates. Ti se totiž rozhodli mu autem nejen zkřížit cestu, ale dokonce ho předjet! A tak tu máme hned několik lidiček pod koly kamionu, co z jejich těly nadělá sekanou, nápaditý rotorový facelift, rozdrcenou makovici a podobné gore chuťovky. Na to, jak O'Brien zprasil sérii Wrong Turn, tak svým příspěvkem do téhle nevýrazné značky ostudu tentokrát nedělá, i když původní koncept silničního thrilleru je pošlapán fatalitní brutalitou. Ale jako jednohubka, proč ne? Každopádně je nad slunce jasné, že do tří let tu máme čtyřku. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama