Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pierre Richard jako smolař, který si nic nepřipouští... Smolař Alfréd, jehož život tvoří nepřetržitá řada malérů, se stane členem družstva, jež hájí barvy Paříže v poněkud pokleslé putovní televizní soutěži Paříž proti venkovu. Podle scénáře má pařížské družstvo vždy prohrát, avšak ztřeštěný Alfréd rozpoutává kolem sebe spoušť a zmatek a zatímco vede družstvo od vítězství k vítězství, televizní moderátor osnuje jeho vyřazení ze hry… (Česká televize)

(více)

Recenze (108)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Dějově slabší, zmatené a chaotické. Film je spíš poskládán z různých bláznivých a humorných situací, místy úžasné situační komiky, jednotlivých skečů apod..To vše někdy na místě, někdy to však působilo hodně infantilním a laciným dojmem. O humor se zde stará a samozřejmě mu kraluje Pierre Richard jako smolař-malérista Alfred Dhumonttiey (jeho ekvilibristika rovněž výtečná), ale špatné není ani celé to pařížské mužstvo poskládané kolem něj:-). Začátek dobrý (policejní stanice a zápis jména, scéna s houpací sítí nebo výběr adeptů do družstva), pak už jsem se moc nezasmál..Nevím, jestli to byl zrovna štastný tah, že se režie ujmul sám známý herec...Ve srovnání s ostatními Richardovkami i co se režie týče, bohužel, jen průměr. ()

SkyCaptain 

všechny recenze uživatele

Úžasný film s P.Richardem, který je tentokrát obsazen jiným dabingem a kupodivu to filmu velmi svědčí. Na filmu zaujme především skvělá hudba a soutěž Paříž vs. Vesnice. Opět geniální film o síle masmédií a jako perlička je přítomen P.Préboist v roli vidláka. Spolu s Roztržitým se podle mě jedná o vrchol Richardovy filmové kariériy (i když je to vlastně teprve začátek) ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Pokud to máme brát jinak než komedii tak to je opravdu nic moc. Jenomže Pierre v tomhle tak trochu pro někoho: guláši gágů, předvadí opět skvělé komické číslo a navíc si dobře utahuje z televizních show. Vtipných situací u kterých se aspoň pousmějete je zde mnoho a všemu vévodí vynikajcí zapisování Pierrova složitého jména. Ale jinak vás ten sled gágů které na sebe občas ani moc dobře nenavazují muže začít postupně otravovat a proto nemohu říct jestli doporočuji nebo ne. Vtipný je film, ale hodně. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nebojte se hoši, to spadne na mě." Smolař Alfred, oblečený symbolicky v tričku s číslem 13, mne neskutečně bavil. Smysluplný děj tento snímek sice neobsahuje, ale těch několik hromad fórů, frků či narážek v provedení suverénním, infantilních či proklatě suchém, mi k rozvibrování bránice bohatě stačilo. Zejména jsem se bavil ve chvílích, kdy se Alfred stal hvězdou televizní soutěže, při které vážně ohrozil státní rozpočet Francie a na jeho frajerský skok do houpací sítě rozhodně dlouho nezapomenu. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Sice mi to připadalo chvílema více než bizardní, hlavně ty různá soutěžní klání, ale bavil jsem se a o to tu šlo. Druhý snímek s Pierrem Richardem se povedl více než Roztržitý a začínám Pierrovi pomalu přicházet na chuť... - 20. 6. 2011 - 60% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama