Reklama

Reklama

Nashville

(seriál)
  • Austrálie Nashville
Trailer
Drama / Rodinný / Hudební
USA, (2012–2018), 88 h 51 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

Callie Khouri

Hrají:

Hayden Panettiere, Clare Bowen, Charles Esten, Jonathan Jackson, Sam Palladio, Lennon Stella, Maisy Stella, Chris Carmack, Connie Britton, David Alford (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(124)

Videa (40)

Trailer

Recenze (23)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Po prvních pár dílech prvních série jsem byl poměrně příjemně překvapen tím, jak nenáročně a přitom příjemně mi u tohohle seriálu utíkal čas. Pravdou je, že žánr country není úplně můj šálek kávy, ale ta hudba se mi tady líbí. Třeba The Lumineers příjemně překvapí. V postavách si každý určitě najde tu svou oblíbenou a pak se nestihne divit, čím vším ji za pouhou jednu sérii dokážou protáhnout. Vážně, tohle je přesně jeden z těch seriálů, kde je snad třeba si dělat poznámky, protože se toho děje strašně moc a všechno se rychle mění a člověk je až překvapen, co vše se stane. Někdo by mohl říct, že je to až překombinované. Asi si dám na chvilku pauzu a poté se vrátím ke druhé sérii. Nenadchne a neurazí, proto 70 % ()

AneeR 

všechny recenze uživatele

Country hudbu zrovna moc neposlouchám,ale v tomhle seriálu mi to ani vůbec nevadí dokonce jsem si jí zamilovala.Hudba,rodinné spory,skvělý soundtrack,výborný děj,úžasná Connie Britton(Rayna) a hlavně neodolatelná kráska Hayden Panettiere(Juliette). Po shlédnutí pilotu a dalších pár dílů dávám tomuto seriálu velkou šanci. ()

Reklama

Dixieboy 

všechny recenze uživatele

Seriál, který má velký potenciál a pochází z hlavy Callie Khouri (scénář pro film Thelma and Louise). Nashville, krásné město plné skvělé hudby a intrik. Konečně něco, co boří všechna klišé spojená s country music v ČR. Tohle má spád, herecké výkony a fantastický soundtrack! Jen by mohli do malých rolí zatáhnout i opravdové hvězdy country :) Na takovou Shaniu Twain nebo Faith Hill bych se moc rád podíval :) Ale bylo fajn viděl Pam Tillis, Vince Gilla, Brada Paisleyho a pár dalších. První řada končila výborným a pořádně dramatickým finále a jsem rád, že byla potvrzena řada druhá. S postavami se totiž velice snadno ztotožníte a oblíbíte si je i přes to, že jsou někdy pěkně protivné :) Druhá, třetí čtvrtá řada je opravdu napráskaná prvotřídní hudbou, která vlastně ani moc nezní jako country. A všichni hlavníherci si zpívají svoje vlastní party, je to úžasné! A všem vřele doporučuji soundtracky. ()

Dejna 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě baví, opravdu moc! Mám za sebou teprve první řadu, ale už teď jsem nadšená, Rayna je ženská a star, jak má být a Juliette si i přes její povahu nelze neoblíbit.. Vedlejší postavy a jejich příběhy také šlapou jak hodinky (jen nějak nemůžu přijít na chuť přeslazené Scarlett a jejím věčně našpuleným rtům :-). Moc se mi líbil příběh Averyho a jeho "cesta" ke slávě, jo, takhle to asi v showbusinessu chodí, baby :-)), nebo dějová linka Deacon - Juliettina máma - závislost. O jiskření mezi ústřední dvojicí (kterou je pro mě Rayna a Deacon) ani nemluvě, ten společný akustický duet na jevišti někdy v polovině první řady byl naprosto dechberoucí. No a poslední dva díly první řady - masakr. :-o Takže za mě 4,5 z 5 - postavy, hudba a děj, vše naprosto super! Aktualizace po 05x09: Přidávám pátou hvězdičku, i když s těžkým srdcem a slzami v očích.. Connie Britton byla, je a bude úžasná! ()

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Velice povedené. Dobře rozehrané na všechny strany. Rayna - zaujme vyzrálejší, dospělé publikum, Juliette - zaujme mladistvé a teenagery. Nechci se řadit stále ještě do teen, ale jednoduše si myslím, že Juliette je zajímavější a rozhodně sympatičtější. Hayden byla, je a bude vždycky kočka a do role mladé, půvabné a talentované Divy se prostě hodí perfektně. Ještě se mi myslím nestalo, abych si postavu oblíbil po tak krátké době jako je 21 epizod. Celej Nashville (rozuměj město ..vlastně i seriál) je prostě strašně pohodovej a příjemnej. Vedlejší postavy totéž. S těma nesmyslama, co ted natáčí je Nashville rozhodně jeden z těch kvalitních seriálů, kde Vás to, co se bude dít dál jednoduše bude zajímat. ()

Galerie (740)

Zajímavosti (1)

  • Všechny epizody 1. série kromě té první jsou pojmenované podle pisní Hanka Williamse. (Missa08)

Reklama

Reklama