Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

runner85 

všechny recenze uživatele

Ja viem, vravel som, že komédiam dávam utrum. Možno za tento môj malý skrat môže fakt, že nielen že som mal nočné smeny a mal som z časti chronický nedostatok zdravého rozumu ale i to, že som prišiel unavený zo záhrady a pozeral som program stanice HBO a tam zrazu vidím ROSE BYRNE tak ma to nalákalo :(. Už začiatok filmu ma mal upozorniť na tú trapárnu čo tam zas bude, tá svadobná reč bola ako keby to čítal 14 ročný puberťák, potom sa to na chvíľu zlepšilo ale také veci hranie šarády a pozeranie fotiek, tancovanie na bankete - tiež si vravíte, šak na tom nie je nič zlé ? Si to pozrite a uvidíte čo som tým myslel ... a ten WTF koniec ako vykradnutý z Manuely ... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Totálny antibergmanovský pohlad do partnerských vzťahov. Nereálne situácie, mimo realitu zasadené dialogy a maximálne nesympatické postavy. Chlapík chce zbaliť ženskú tak, že ju skoro zabije holubicami. Ona sa samozrejme zamiluje a začne pochybovať o svojom manželovi, ktorý je mimochodom tiež iba karikatúra istého typu. Občas sa človek zasmeje, ale vždy je to iba predzvesťou niečoho trápneho. Film sa snaží povedať, že sa nemáme brániť vlastným citom aj napriek spoločenským záväzkom. A aj to, že pekní ludia patria k sebe a tí, povedzme že priemerneší tiež a k ich intervzhladovému spárovávaniu by nemalo nikdy dochádzať. Väčšiu blbosť som už dávno v žiadnom filme nezaregistroval. ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Spojenie romantiky a humoru je takmer bežné, ale ak sa k tomu pridá pestrosť vulgarizmov a irónia, vzniká nefalšovaná zábava. Nevyčerpateľná téma o páre dvoch mladých ľudí tento krát ostala zakliesnená v tuneli, a cúvanie z neho sa neobišlo bez komplikácií. Manželstvo každopádne nie je sranda a ťažko sa na neho hľadá recept. Kopec bláznivých dialógov a situácií prekonal pohovor u poisťováka, ktorý im výborne asistoval a radil. Takže jeho múdra veta k situácií, keď ostanete závislí na prístrojoch " My sme práve odpojili tetu... teraz máme aspoň voľnú zásuvku pre lampu" Humor ako bič.70% ()

Listyx odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sem asi desetkrát zkusil přepsat větu "Je to fekální, zhovadilá a nekonečně nudná sračka." až jsem to vzdal. Přiznávám, nejsem zrovna člověk co vyhledává romanťáky, ale jakožto druhá polovička celku který tvoříme s mojí přítelkyní pro mě nejsou zas až tak neznámým polem. A budiž posvěcením mého dojmu to, že ani ona nebyla tuhle zoufanost schopná dokoukat. Mno.. podívejme se do střev tohoto obsahu střev blíže. Nudné postavy, zoufale nudně zahrané. Veškeré rádoby vtipy absolutbě nevtiné, prokládáné nejubožejším fekálním hunorem pro těžce dementní. Bývá pravidlem, že když není nějaký extra objevný nápad, je špatný rejža a herci to neutáhnou, šoupnou tam kočky a frajery poslední záchrany, ať se maj oba tábory populace na co koukat. Tenhle film je zcela výjimečný tím, že už ani tahle kotva nefunguje. Na konec takové malé shrnutí: nedá se to poslouchat (protože lepší dialogy najdete na každé balené potravině), nedá se na co koukat (je skoro k neuvěřené, že ti lidé jsou herci), nedá se tomu zasmát ("šukat, dělat, honit" těm co tato slova právě roztřásla bránici k nezastavení se odebéří prosím s mou omluvou k projekci), není na koho koukat (polonahé ženštiny mají díky atmosféře sexepíl zvadlé bramborové natě, a děvčata u filmu neudrží ani Simon Baker, který tu hraje slušně zfetovalého hraboše (asi moč čichal produkty z té jeho miliardové piditovárny)), film má špatně určené kategorie "Komedie / Romantický", správně je "Sračka / Ultrasračka". ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Není to hit, není to nejhorší. Tak nějak ze života. Znají se chviličku, myslí si, jak jsou zamilovaní a tak se vezmou.. ale ejhle, začnou spolu pořádně žít, opadne ta smetánka a oni se začnou pořádně poznávat a bohužel zjistí, že to není vončo. A co s tím? Pokusí se to zachránit... Jenže ona pozná někoho nového, on se s někým sblíží a pak si zachraňujte mrtvý vztah.. Klasika. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Továrna na „rozpouštědla“ použitá ve filmu je ve skutečnosti pivovar společnosti Meantime Brewing Company v londýnském North Greenwich. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama