Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

runner85 

všechny recenze uživatele

Ja viem, vravel som, že komédiam dávam utrum. Možno za tento môj malý skrat môže fakt, že nielen že som mal nočné smeny a mal som z časti chronický nedostatok zdravého rozumu ale i to, že som prišiel unavený zo záhrady a pozeral som program stanice HBO a tam zrazu vidím ROSE BYRNE tak ma to nalákalo :(. Už začiatok filmu ma mal upozorniť na tú trapárnu čo tam zas bude, tá svadobná reč bola ako keby to čítal 14 ročný puberťák, potom sa to na chvíľu zlepšilo ale také veci hranie šarády a pozeranie fotiek, tancovanie na bankete - tiež si vravíte, šak na tom nie je nič zlé ? Si to pozrite a uvidíte čo som tým myslel ... a ten WTF koniec ako vykradnutý z Manuely ... ()

maruli 

všechny recenze uživatele

Inu, co k tomu říct. Rozpačité? Jistojistě. Nesnáším ty příšerně trapné sexuální vtipy typu narážek na babiččinu vagínu či rodinné pokoukání na fotky soulože z líbánek, Joshův kamarád bylo jedno OBROVSKÉ WTF, které mělo být z celého filmu vystřiženo. Jenže pak tu máme tu věc s manželstvím. A se vztahy. To, že "jsme se zamilovali spíše do toho, že jsme zamilovaní, než jeden do druhého." A že člověk vždycky tak nějak tuší rozdíl mezi přesvědčováním sama sebe, že na ten či onen rys povahy, který nás na druhém štve, si prostě časem zvykneme, a mávnutím rukou nad nepovedenou jednotlivostí. Že někdy člověk prostě jenom chce mít 'někoho druhého' a zoufale se snaží, aby to tentokrát už bylo to pravé ořechové. V tomhle případě bylo "Will you divorce me?" ten nejlepší úlevný happy ending. Ovšem moralní zamyšlení nad tím, proč to sama považuji za happy ending, raději nechám na ažpotom. ()

Reklama

vander19 

všechny recenze uživatele

Romantické komédie poslednej doby mi prišli už dosť hnusné a nudné, ale nakoniec ma moje "JA" presvedčilo spustiť si tento film. Čakal som tú klasickú šablónu podľa ktorej sa tieto firmy vyrábajú už roky. Lenže čo čert nechcel ono to bolo trošku úplne inak. Scenárista a režisér Mazer vlastne film skombinoval z dvoch podobných, ale tak odlišných žánrov. Vybral tie lepšie prvky z klasických presladených príbehov a pridal ku tomu hrsť vulgárnosti, bizarnosti a takého tvrdého životného uhľa pohľadu, ktorý sa skôr vyskytuje v iných komédiach. Z tohto mixu vznikla v celku zábavná oddychovka, pri ktorej som sa aj dosť nasmial. ()

Tomyfrok 

všechny recenze uživatele

Nikdy se nestalo, že bych litoval za vstupné v kině, protože i špatný film mi může něco dát, a ani zde tomu není jinak. Nicméně můžu ušetřit Vaše peníze, a proto si neodpustím komentář. Nebo jinak, tvůrci týhle zpackaniny si za ni zaplaceno rozhodně nezaslouží. Dávám tomu rok si v jistém směru hraje na poněkud nestandardní romantickou komedii, ale nestandardní je pouze v některých scénách "trochu naruby" zpracováním a míře nevtipnosti. Hned po filmu jsem si říkal, že ubrat polovinu gagů a tu druhou o půl zkrátit, by filmu asi prospělo nejvíc, ale dnes ráno vím, že by to nezachránila ani jedna ze skvělých hlášek Bruce Willise, protože v tomhle filmu je špatně snad úplně všechno. Doprovod vedle mě hlasitě vzdychal a ono "ch-jo" rozhodně nebylo vzrušením. U uhekané scény švédské trojky mi pak bylo trapně už i za chudáky herce (ale oni za to alespoň dostali zaplaceno). Postavy jsou absolutně nevyprofilované, nejlíp nejspíš asi opravdu působí tahák Simon Baker. Rose Byrne je klasicky roztomilá, ale často přehrává a ani záběr v prádle to tentokrát nezachrání. Zbytek nuda. Usmál jsem se pouze jednou a pak ještě dvakrát, ale to jsem si už v hlavě přehrával úplně jiné věci. Škoda, že dnešní komedie postrádají byť jen ždibec inteligence, jsou to jen konzumní produkty hloupého a nevkusného humoru. (20 %) ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie? A kde je romantika? A humor? Vždyť se střídají příšerné scény s ještě horšími, aby vše vygradovalo v tak umělý, sterilní a trapný závěr, až se mi z toho udělalo nevolno. Dnešní nestabilitu ve vztazích to problematizuje naprosto nevhodným a hloupým způsobem, přičemž důraz na zábavnou nefunkčnost se naprosto míjí účinkem. Hovadina nejhrubšího zrna. Proč Rose? Proč?? 2/10! ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se nachází mezititulková scéna. (Johnny.ARN)
  • Pro natáčení vánočního večírku byl využit londýnský klub Ministry of Sound. (Johnny.ARN)
  • Když je Nat (Rose Byrne) v hotelové zasedací místnosti s Guyem (Simon Baker), má na některých záběrech na ruce snubní prsten a na jiných chybí. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama