Reklama

Reklama

Útok na Wall Street

  • Kanada Assault on Wall Street (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jim je úplně průměrný Newyorčan, má dobře placenou práci a milující rodinu. Náhle však díky zmařené investici o vše přijde. Jim zuří a rozhodně se pomstít těm, kdo jej o jeho dosavadní život připravili. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

Melios 

všechny recenze uživatele

Uwe ak chce dokáže natočiť aj dobrý film. Len mu na to musíte dať dobrý dôvod a vyhrožovať mu ,že za ďalší zlý film už nedostane zaplatené. Keď sa aspoň na chvíľu odprostí od svojich neľudských vtipov na Auschwitz ,LGBT upíriek, ponemčovania videoherných postáv s neárijským pôvodom dokáže byť Uwe aj solídnym béčkovým režisérom. Len je škoda ,že je v jeho rebríčku hodnôt sranie a ponižovanie hejterov na vyššom mieste ako vybudovanie si dobrého mena. Pravdou ,ale ostáva ,že mu ten trolling naozaj ide ;) No a zbytok nechám na vás... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv by obrázky a jméno režiséra mohlo evokovat, že se bude jednat o další variaci na videoherního Postala, není tomu tak a já dokonce musím napsat, že Uwe Boll natočil smysluplný film. Assault on Wall Street je celkem uvěřitelné a docela depresivní drama o tom, kam může obyčejný člověk zajít, pokud přijde úplně o vše. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pro mě jedno z největších překvapení za poslední dobu.Předesílám,že nesnáším kapitalismus jako takový a pokud k tomu dáte příběh Jima,kterého postihla jedna z příčin světové finanční krize okolo roku 2008 a hlavně její vypuknutí v Americe,kde se rozdávali peníze jak na běžícím páse jen ,aby na těch lidech zbohatli nenasytní bankéři k když věděli,že ty lidi na to nikdy nebudou mít.Do jedné takové pasti se dostal i Jimy ,který důvěřoval svému makléři,který mu jaksi investoval peníze tak kde to celé krachlo a on se pak pomalu dostává do spirály,která není příjemná.Navíc se stará o nemocnou ženu a její péče taky bohužel stojí hodně.Když se Jimovi zabije žena,přijde o vše a už neví co s tím tak se rozhodne to jednou pro vždy těmhle zrmdanejm kravaťákům vytmavit a dát najevo,že lidi nejsou jen šachový figurky se kterýma si oni budou hrát a cejtit se v pozici nad lidí.Nemam k tomuhle filmu výhrady a udělal bych nejradši to samý.Za mě celkově 95 %a pět hvězd. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Exhibice slabomyslnosti s extrémními následky. Jenomže dost nudná. Všechno se to odehrává ve dvou newyorských ulicích a jednom bytě, a půl hodiny záběrů tvoří zamyšlení nebo plačící dva ústřední protagonisté. Finální masakr sice úderný ale přitom kompozičně odfláklý. Prostě Boll. Po Rampage dost škoda. ()

Jespi 

všechny recenze uživatele

Assault on Wall Street není film, který se dělá pro komerci. Nejde ani tak o rozpočet, jako o (ne)zkušenost celého štábu, včetně scénáristy. Občas je film nelogický, místy, až hodně předvídatelný a hlavně, co krucinál dělala ta policie ? Po zhlédnutí tohoto filmu mám pocit, že můžu kamkoliv nakráčet a vystřílet všechno co se mi dostane pod ruku a nikdo mě za to nechytí. Každopádně tento film není o kvalitě kamery, hereckých výkonů nebo logičnosti děje. Je to o poselství. První polovina filmu není scifi. Tyto skutečné věci se dějí skutečným lidem po celé planetě a všichny kravaťáci, kteří vydělávají na bankrotu jiných by měli pochcípat do posledního. Film může vyvolat spoustu morálních otázek. Zasloužili si zemřít ? Vždyť jen dělali svou práci, snažili se přežít jako všichni ostatní. No, Hitler taky jen dělal svou práci, ale to neznamená, že to bylo dobře. Samozřejmě druhá hlavní otázka, opravdu násilí řeší všechno ? Nemá se člověk (hlavní hrdina) prostě jen smířit se svým osudem, popřípadě se doprošovat spravedlnosti u soudů ? NE... násilí byla vždy jediná věc, která dokázala něco změnit. Všechny bankéře by měli nechat popravit za jejich činy. Pak by si nikdo nedovolil dělat ohavnosti, které dělají....a přesně o tomhle je Assault on Wall Street. *SPOILER* Jsem rád, že se zde neprojevil klasický model filmu - hrdina se otočí proti systému, zákonitě musí zemřít ( Ctihodný občan ). 65% za zpracování - 95% za poselství = 80% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskom meste Vancouver, a tiež na autentických miestach v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama