Reklama

Reklama

Útok na Wall Street

  • Kanada Assault on Wall Street (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jim je úplně průměrný Newyorčan, má dobře placenou práci a milující rodinu. Náhle však díky zmařené investici o vše přijde. Jim zuří a rozhodně se pomstít těm, kdo jej o jeho dosavadní život připravili. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (127)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Neznaje paradigma , anžto jsem Bollem dosud nepoznamenán, vydal jsem se do končin mnou dosud neprozkoumaných. Zasednuv do polohy skrčmo a schylmo, cítě se pohodlně a očekávaje spektakulární vjem, jal jsem se sledovat toto dílo proklínaného autora. Vnořiv se do příběhu životem postupně ubíjené a ke zkáze odsouzené lidské bytosti nemající ani zbla šancí se dostati ze svého bludného kruhu , byl jsem až překvapen realističností podání tohoto strmého pádu, který může potkati každého z nás. Schouliv se ještě více, přípomínaje megalitické embryo velikosti mláděte nosorožce srstnatého, s nebývalou obavou usídlenou v nervových zakončeních, jejíž odlesk se zrcadlil v odrazu mých přivřených očí na obrazovce, jsem očekával nezvratný výsledek tohoto drtivého tlaku vyvíjeného na hlavního hrdinu .. a tak se i stalo..postřílel je do posledního čuráka a já vím jak splatím hypotéku..... ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Ani se mi tomu nechtělo věřit. Je to sice průměrný film, ale na Bolla to jde. Sice je to fakt blbá zápletka o pomstě, ale budiž. Také mi nepřišlo, že by se natáčelo zrovna v New Yorku, ale budiž. Když může být Praha Curychem, proč ne. Ovšem obsazení je vskutku perlička. Purcell jde poslední dobou z jednoho propadáku do druhého, John Heard vypadá, že každou chvíli zakuká na infarkt, nezdravě nateklýho Furlonga asi vytáhli rovnou z podstolu nějakýho baru, ale aspoň mu zakryli ten bílý prášek pod nosem a Keith David s Michaelem Paré jsou jen figurky co tlachají u oběda. Nutno připomenout Erica Robertse, který stárne rychlým tempem a jeho charizma už není to co bývalo, o herectví mluvit nelze. No máme tu pěknou sbírku zapadlých hvězdiček, které tenhle snímek moc nerozzářili. ()

Reklama

Testament 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll točí povětšinou špatné filmy, i když v novém tisíciletí se objevují záblesky v temnotě (Rampage, Tunnel Rats...). Jeho kariéra je prapodivná. Když už si člověk myslí, že se z něho začíná stávat alespoň průměrný režisér, tak najednou natočí Bloodrayne 3, Auschwitz a podobné snímky, aby nám zase připomněl, odkud vzešel...Assault on Wall Street (pompézní název) nám zprostředkuje příběh, co se může stát komukoliv z nás. Hlavní hrdina musí financovat zdravotní péči své milé, do toho finanční krize, atd., až to vyplyne v drsné vyvrcholení a řešení problému. Ucházející herecké výkony, zajímavé pojatí filmu a za mě spokojenost. I když film v druhé půlce malinko kolísá (proto "jen" 4 hvězdy), ale Boll se po pomstychtivém Rampage drápe na pomyslný vrchol své tvorby. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

V tomto případě se jedná o jednoznačně nejprofesionálněji odvedenou práci „slavného“ Uwe Bolla, a to prakticky ve všech ohledech. Jak režijně, tak scénáristicky se totiž jedná o skutečně tolerování hodné filmové dílo, které lze brát i poměrně vážně a nebudí jen dojmy rozpaků a nesnesitelnosti, jako tomu je prakticky u veškeré ostatní Uweho tvorby. Většinu filmu navíc zaujímají především dialogy, což není u tohoto tvůrce též zrovna obvyklé a dokonce dávají i nějaký ten smysl, o což víc je pak škoda závěru, čímž nemyslím jeho akční podobu, jako spíš celkové rozuzlení, které je už zase hodné jména svého autora, tedy směšné a trapné. Nicméně se vrátím ještě k pozitivům, ke kterým patří i docela slušná úroveň funkčnosti emocí a jistě musím zmínit i nečekaně přesvědčivý výkon Dominica Purcella, jenž tu sice namluví oproti ostatním dost málo, ale svou roli zvládl vážně dobře a hlavně výrazně. Co se jinak zápletky týče, přes všechny ty finanční a právnické fráze vyznívá srozumitelně a jednoduše, s jasnou myšlenkou, a pravdou zůstává, že taková situace, do které se zde dostala ústřední postava, jistě není ani trochu vzdálená mnoha a mnoha životům skutečných lidí, které tento finanční kolaps zasáhl a vážně něco takového ustát se zdravím rozumem nebylo jen tak. Každopádně, já musím zopakovat, že i přes Bollovo jméno nejde opravdu tentokrát o brakovou záležitost, ale o docela sugestivní drama, které sice neposadí na zadek, ale s jistou dávkou tolerance je určitě snesitelné a svým způsobem i značně působivé. Normálně bych tedy hodnotil dvěma *, ovšem v tomto případě jsem ochoten až brutálně nadhodnotit a tu jednu, nezaslouženou *, ještě přihodím. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Náš starej kamarád Uwe Boll začíná na starý kolena točit slušně, jinak si to nedovedu vysvětlit. Od tohohle filmu jsem dle obalu a popisku čekal variaci na Bollův asi nejlepší film Rampage, což jsem nedostal, ale nevadí to. Většinu filmu se nic neděje a na masakr si počkáte celkem dlouho, co je však zázrak je to že i tyhle scény kde se řeší finanční problémy hlavního hrdiny atd jsou natočený celkem slušně a aspoň mojí pozornost to udrželo. No a pak přijde masakr kde tradičně zařve tak 50 lidí a je natočenej přesně stylem Uwe Bolla. Postal byl pomsta všem, Rampage pomsta konzumní společnosti a Assault on Wall Street je pomsta kravaťákům ve stejným stylu. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskom meste Vancouver, a tiež na autentických miestach v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama