Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Varg se stane svědkem smrti mladé žadatelky o azyl. Šlo o nehodu, nebo o varování ostatním dívkám ze stejných kruhů? Společně se svou přítelkyní Karin Varg zjistí, že mrtvá dívka byla součástí skupiny lidí, kteří zneužívali mladé žadatelky o azyl. Jako vždy pracuje čas proti Vargovi, který musí co nejdříve zjistit identitu lidí stojících za zločineckým spolkem, než přijdou o život další dívky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Veum, soukromé očko vzhledu bezdomovce, charizmatu nula, vyšetřuje další případ. Tentokrát se plete do vyšetřování skupiny, která prostituuje imagrantská děvčata. Velmi slaboučký až nedívatelný TV počin, poslední, který s Veumem zažiji. ⬇️ 3% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

" Vážně uvažuju, že vašemu příteli uříznu koule" policajt k Barbie girl, jejíž přítel Varg Veum pátrá po vrahovi mladé migrantky. " Amino, poslal jsem ti dolů kufr" hláška záporáka poté co mladé zneužívané oběti vyhodí kufr s věcmi z pátého patra skrz okno. Norská oddechová nenáročná tv detektivka, která i pobaví perlami v dialozích. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Poctivý detektivní Tv film, jaký se u nás v Česku už netočí, ale bývaly doby, kdy ano. Po nalezení mrtvé dívky se příběh zajímá už jen o postupný průběh vyšetřování detektiva Varka Veuma, tedy hlavní postavy tohoto snímku. A tak se tu nehraje na nějakou akčnost, ani nijak nucenou dramatičnost. Vše se odvíjí svým přirozeným tempem a nutností. Scénář je napsán zcela srozumitelně , takže se při sledování nemusí přemýšlet, o čem že se to tam vlastně baví, jak se velmi často stává u současných krimi seriálů. Takových počinů se dnes už vskutku točí opravdu málo. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama