Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se v novém pouzdře kvůli práci vrací na Harlanův svět. Zjistí, že planetou zmítá válka a jeho dávno ztracená láska se ukrývá ve stínech. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa ani prvá sezóna nebola žiadna extratrieda, ale aspoň mala Kinnamana, Purefoya, detektívnu zápletku a vyzerala celkom výpravne. Toto je šialene nezvládnutý scenáristický guláš, v ktorom som sa nedokázal zorientovať, kto je kto, o čo tam vlastne ide, kde začína a končí virtuálna realita, kto je nové telo ktorej postavy z 1. sezóny... a vôbec, prečo by som na to mal pozerať. Jediná ako-tak sympatická postava je Poe, ostatní sú iba biomasa hovoriaca veci, ktoré nedávajú v podstate žiadny zmysel. Navyše to má očividne nižší rozpočet, úplne všetko sa odohráva v takých tých lepenkových štúdiových kulisách postavených niekde v hangári, akčné scény sú zredukované na bitky v opustených skladoch a tmavých chodbách ako v tých najslabších komiksových seriáloch. Celé zle. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově o poznání horší než jednotka. Zejména díky scénáři a hlavnímu hrdinovy. V podstatě až poslední dva díly byli "nakopávací" a donutili mě se těšit na třetí sezónu. A přestože byla teto série slabší poodhalila celkové nastavení A.C. vesmíru a to jednoznačně kvituji. Takže nakonec mírně nadhodnocuji a pálím 4 bomby. ()

Reklama

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pridavam sa do klubu "what the fuck is going on here". clovek pozera a nema tusenie, co sa vlastne deje a preco. rezia moze byt akokolvek dobra, ked je scenar jeden diletantsky bordel. herci sa mozu snazit, ked su ich postavy nezaujimave alebo nesympaticke. mackie nepresvedcil a kinnamana nahradit nedokaze. quell je rovnako nudna ako v prvej serii. na druhej strane to poe vyhrava na plnej ciare a clovek si vychutnava pasaze s nim. som zatial pri tretom diele a mal som pocit, ze slo o finale. som zvedavy, ci druha seria dospeje ku kvalitnejsej gradacii a k ohladuplnejsiemu narabaniu s dejom. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Jak mi první série dělala radost, druhá postrádá téměř všechny její silné elementy - přesným obsazením počínaje a zajímavými kulisami konče. Zbylo jen jakési echo původní podívané a roztomilý Poe, který jediný opravdu k divákům promlouvá a umí zasáhnout. Zbytek je vzdálený, paradoxně dáno výchozím konceptem. Kinnaman měl zůstat. 40% ()

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně nefunkční a nepěknej guláš s nezajímavými postavami s nesympatickými tvářemi, jejichž osobní motivy mě bavily asi tolik jako veškerej zbytek všeho v této sérii. O nápaditost cyberpunkového scifi zde nemá cenu mluvat - neexistuje. Kulisy jsou levné, akce špatná. Takže je to jasný. Zbytečná slátanina, se kterou nemělo cenu ztrácet čas. Oproti první sérii úpadek, jenž není hodno pozornosti. Teď si tím jsem jist, ale bože, proč já mám potřebu dokoukávat něco, co na mne od prvního dílu nepůsobí nijak atraktivně a s každým dalším dílem mě ta show jenon více utvrzuje ve svých nedostatcích.Tohle se budu muset odnaučit. Možná to nevypadá jako něco absolutně nekoukatelného, ale odpad patří i projektům, které lze považovat za ztrátu času, protože divákovi nijak nevykompenzují čas, který tomu věnuje. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama