Reklama

Reklama

Návrat blbýho a blbějšího

  • USA Dumb and Dumber To (více)
Trailer 1

Uběhlo přesně 20 let od chvíle, kdy jsme Lloyda s Harrym opustili, a změnilo se toho opravdu hodně – s výjimkou jejich tuposti. Když se Harry, který nutně potřebuje novou ledvinu, dozví, že kdesi, neznámo kde, žije jeho dcera, musí Lloyda probrat z „kómatu", ve kterém se nachází od chvíle, co ho Mary odmítla, a vydat se na cestu, aby svou dceru požádal o pomoc. Křížem krážem celou Amerikou v těch nejbizarnějších dopravních prostředcích je jejich cesta zavádí do ústavu pro duševně nemocné – kam nepochybně patří – i na setkání těch nejinteligentnějších lidí světa. Tedy – původně... (Falcon)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (598)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Zhruba do polhoďky slabota, potom zrazu niekoľko peciek a asi polhoďku pred koncom to zase ustalo. Myslel som, resp. bál som sa, či to neni ten efekt, jak mi ho furt vyčíta montybrogan; že išlo vlastne len o dobu, keď som bol zhúlený, tak sa mi páčila viac v podstate stále rovnaká úroveň. Neskôr som narazil na komentár užívateľa filmmaniak810, ktorý vlastne hovorí to isté, tak asi nie som vadný. V rámci fekálnych komédií nadpriemer, v rámci série tesne pod jednotku. Obe časti sa (pre svoj žáner) vlastne pohybujú niekde okolo hranice 70%, tak nech ich rozlíšim, dvihol som originál na 4*. Ono mi to asi došlo až počas záverečných tituliek, s mixom scénok oboch častí. Možno nostalgia, možno starnutie. Som zvedavý na avizované prdy roku 2034 :) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ocekavane naprosto totalni demence, ale prekvapive to vubec nevyzniva jako nejaka traparna nebo zbytecnej film. Farrellyove na cloveka neustale tlaci jeden for za druhym, nekdy jsou ocekavany, nekdy dokazou i prekvapit, sem tam to je sice humac, ale v 90% pripadu to je skvelej naklad. Navic Carrey i Daniels radi jak za mlada, i kdyz precejen Carrey uz zacina vypadat na podobny blazneni krapet stare. Takze za me naprosta spokojenost, sice ultra vymasteny, ale jizda od zacatku az do konce. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Crazy prvá časť z 94-tého, ktorú som v detstve mohol sledovať stále dokola, vždy, keď ju hrali v TV (myslím, že som si ju nahral aj na VHS), bola na úplne inej úrovni. Očakávaná nostalgia sa nedostavila snáď ani na jednu sekundu a o originálnych vtipoch tiež nemožno hovoriť. Skutočne blbé a ešte blbšie, sklamanie na celej čiare. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $84,023,830Tržby Celosvetovo $129,445,230Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ ja sa v novodobom americkom humore už asi nenájdem, Farrelly-oví kedysi dokázali vo svojej úchylnosti nájsť aj nejakú príbehovú kompaktnosť, vyváženosť, malo to prv čosi do seba ale teraz je to len samoúčelná spleť podprahového humoru a tu to nie je inak, prvé 2/3 tretiny skoro úplne mimo, minimum trefných gagov a dejový koncept strelený len od pásu nikam, posledná tretina aspoň čo to lepšie ponúkne ale celkový dojem premárnenej šance to neuhasí a Kathleen Turner sa mala už radšej niekde zakopať však to bolo z jej strany des a hrôza ten výzor /45%/ ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Je to prosté. Když mi bylo 9 let, svlíkal jsem se u jedničky smíchem z kůže. Komu je dnes 9 let, bude se u Návratu taky smíchem svlíkat z kůže. Bohužel mně je dneska 30 a na vytáhanej xicht Jima Carreyho už prostě nejsem moc zvědavej, stejně jako na všechny vtípky fekálního typu. Ale abych jen nenadával, pobavila mě tragická rašple Turnerka (lucky bastard Micheal Douglas) a série opravdu povedených gagů, mezi které patří například parodická scéna na komiksáky. PS: Na začátku jsem si na fotce spletl Rachel Melvin s Emmou Stone, na jejíž šišlání jsem se pak ve filmu o dementech patřičně těšil. Suma sumárům nemůžu říct, že se Návrat nepovedl, jen můj mozek se jaksi za 20 let trochu posunul, což nelze říct o tvůrcích tohoto filmu. I tak je ale jednička o kus lepší. 65% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (34)

  • Jim Carrey väčšinu svojich scén v psychiatrickej liečebni na začiatku filmu improvizoval. (Arsenal83)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)

Související novinky

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Vrátí se Táta v sukni?

Vrátí se Táta v sukni?

18.04.2014

Ještě jsme ani neviděli Blbý a blbější 2 a už se začíná rýsovat další pokračování devadesátkové komediální klasiky. Tentokrát jde o one man show Robina Williamse Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, která… (více)

Reklama

Reklama