Reklama

Reklama

V napínavém thrilleru Hra peněz, jehož děj se odvíjí v reálném čase, se herecké hvězdy George Clooney a Julia Roberts objevují v rolích moderátora finančního televizního pořadu Leeho Gatese a jeho producentky Patty, kteří se ocitají ve velice výbušné situaci poté, co kontrolu nad studiem násilím převezme rozzlobený finančník, jenž přišel o veškerý svůj majetek (Jack O'Connell). V průběhu napínavého střetu, vysílaného televizí v přímém přenosu milionům diváků, jsou Lee a Patty nuceni pustit se do boje nejen s útočníkem samotným, ale také s časem, aby rozpletli záhadu konspirace, ukrývající se na pozadí současných frenetických a vysoce technizovaných globálních obchodních trhů. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (275)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi, že něco takového jsem už viděl jinde a zpracované lépe. Nápad fajn, pomohl by promyšlenější scénář a finále postrádá výraznější emocionální vyvrcholení. Únosce je nesympatický a O'Connell nemá dost charizmatu, aby vyžehlil plochost celé postavy a jeho nedotažených úmyslů. Clooney není dobře obsazený, i když hraje solidně, dovedl bych si v jeho botách představit třeba Downeyho. Dominic West si přišel jenom pro výplatu a to zamrzí. Fosterová nedokáže pracovat s dramatem a několikrát si shodí výborně nastřelenou podzápletku, která mohla strhnout. Líbilo se mi celkové ponaučení, realistické vyústění klišé situací, i solidně podchycená korporátní struktura, ale potenciál tu byl mnohem větší. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $27miliónovTržby USA $41,012,075Tržby Celosvetovo $93,282,604Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,290,302Tržby za predaj DVD v USA $2,115,888║ Jodie Foster milo prekvapuje s ucelenou sviežou réžiou. Ponúkne strhujúci príbeh z oblasti televízie a bankovníctva, kde sa ani na moment nenudíte a pekne nás kŕmi dávkami napätia a herecky opäť dominujú známe tváre. /videl v kine: 80%/ ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době konečně opět film, který si u mě zaslouží plné hodnocení. Skvělý výběr hlavních postav, které své role zahrály na jedničku. Napínavý, ani chvíli nenudící děj, dokonce jsem měl chvílemi takový zvláštní pocit a myšlenky, jako by to bylo natáčeno podle nějaké skutečné události - ano, až tak mě film vtáhl. ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Nuda k ukousání. Jodie není vyloženě špatná režisérka, její problém je nedostatek invence. Pan Bobr nebyl špatný, ale rozhodně neměl vytěžený potenciál. Stejně tak tomu je v Money Monster, které má herecké ksichty a líbivé prostředí, ale nemá drajv, originalitu a chytrost. Lepší film na sobotní večer, kdy se Vám nechce u filmu moc myslet. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jodie Foster už pred zločincami nie raz utekala a očividne už ju to nebaví, keďže tento krát sedí za kamerou. A nutno podotknúť, že práve atmosféra a stupňujúce finále sa jej podarilo. Clooney a Julia Roberts nie raz hrali bok po boku a znova sa potvrdzuje, že im to spolu ide. Za zmienku stojí aj fajn hudba. Obľúbený soundtrack: Triple Buy, Global Players. 80% - 4* ()

Galerie (49)

Zajímavosti (9)

  • Ve 32. a 66. minutě můžeme zahlédnout akční hru "Just Cause 3". (Dusty)
  • Když jeden z členů štábu hledá na internetu význam slova „Mambo“, výsledky mu zobrazí „Mambo Italiano“ – píseň, kterou nazpívala teta George Clooneyho (Lee), Rosemary Clooney. (HellFire)

Reklama

Reklama