Reklama

Reklama

Star Wars: Síla se probouzí

  • Česko Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí (více)
Trailer 2
USA, 2015, 136 min

Režie:

J.J. Abrams

Kamera:

Dan Mindel

Hudba:

John Williams

Hrají:

Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels (více)
(další profese)

Lucasfilm a vizionářský režisér J.J. Abrams spojili síly, aby vás znovu přenesli do předaleké galaxie. Star Wars se vracejí na plátna kin filmem Star Wars: Síla se probouzí. (Falcon)

Diskuze

Fartacus

Fartacus (hodnocení, recenze)

Milí přátelé, teď mě volají určité povinnosti. Nebudete se doufám zlobit, když si mezi vás v budoucnu troufnu znovu zavítat, že ne? Bylo mi u vás báječně.

Fartacus

Fartacus (hodnocení, recenze)

CCCPrincess

Je úžasný slečno, to se pozná podle lásky k panu Tarantulínovi. Nepodceňujte se. Jste laskavá, inteligentní a hodná bytost.

Fartacus

Fartacus (hodnocení, recenze)

jerry12

Moc děkuji, za ten profil. Sice se mi správně nezobrazilo pár obrázků, ale jinak to vypadá vážně dobře. Máte to u mě, pane. Jirka.

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Fordzy

co pořád všichni máte? jak to vidím já, tohle byla nejpříjemnější diskuze, kterou jsem zažil za hrozně dlouhou dobu. bez ironie. většinou to končívá tím, že se o sobě dozvídám daleko horší věci.

na příspěvěk reagoval CCCPrincess

Fartacus

Fartacus (hodnocení, recenze)

CCCPrincess

Tak něco takového jsem ani nezamýšlel, slečno. Určitě to píšete jenom proto, že mě chcete morálně podpořit. Děkuji vám, jste nepopsatelně laskavá bytost.

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

Zas tady tu diskuzi nepřirovnávejte k nějakému bordelu.Jen já a Eodeon jsme se tu přátelsky bavili o Star Wars a držíme tu nějakou úroven, to jen ostatní prasata to kazí a zavádí jsem cizí bordel.Hlavně jerry se tu celý den snaží mě přivést do blázince a kazit pohodovou atmosféru téhle diskuze.

na příspěvěk reagoval Darth_AK, Eodeon

Fartacus

Fartacus (hodnocení, recenze)

jerry12

Děkuji za projevenou vstřícnost, pane. Jste evidentně dobrý člověk. Samozřejmě neposkvrním vaše autorství. Rád bych použil pouze pár zajímavých nápadů.

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

Eodeon , Eodeon

Jinak si ale myslím, že diskutovat lze i o tom, na čem se shodneme, nebo resp. o něčem, kde není sporem konfrontace o pravdivost nebo nepravdivost neověřitelných informací, ale třeba něco otevřenějšího; když jsme se asi 1500 příspěvků zpět bavili o teoriích, kdo je Rey nebo Snoke, vypadala ta diskuze zcela jinak.

na příspěvěk reagoval Eodeon, Darth_AK, Fartacus

Související novinky

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

29.01.2023

Byl to poměrně zajímavý souboj - přitáhne více pozornosti diváků velký návrat Star Wars po deseti letech, nebo návrat Avataru po třinácti letech? Teď už známe odpověď. Pokračování sci-fi blockbusteru… (více)

John Williams oznámil svůj poslední film

John Williams oznámil svůj poslední film

24.06.2022

Legendární hudební skladatel John Williams (Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů, Mnichov, Zachraňte vojína Ryana) prozradil, že se pomalu ale jistě hodlá odebrat do skladatelského důchodu. Po více… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

18.05.2021

Režisér J. J. Abrams a jeho produkční společnost Bad Robot momentálně dohlížejí nad kupou připravovaných komiksových projektů studia Warner Bros. a DC. Logicky se tak čas od času vyrojí spekulace, že… (více)

Reklama

Reklama