Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Videa (32)

Trailer 1

Recenze (361)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco jinýho. Nápad dobrý, ale nedokázalo se ho přetavit v zábavnou komedii. Film vám sice občas přecejenom vykouzlí úsměv na tváři, ale povětšinou jen budete čučet na nicneříkající záběry týpka z masny. Vaughn to už letos jednou zkoušel s Owen Wilsonem, kde jim to sedlo líp. Delivery man je pro mě důkaz, že samotný Vince celovečerák neutáhne, a to i z toho důvodu, že Cobie Smulders mu není k ruce tolik, jak by se asi po trailerech zdálo (což je ale normálka,marketing prostě ví jak lidi později zklamat)...60%...[29.12.2013_Kino Šumava_Klatovy] ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Dost dlouho jsem se na snímek těšil a mnohokrát jsem se poohlížel, jestli už se konečně někomu zachtělo podělit se s titulkami. Tím více jsem po zhlédnutí zklamán. Ta v popisu slibovaná bžunda mi absolutně unikla. Nezasmál jsem se ani jednou, a to jsem byl dnes vybaven extrémně dobrou náladou. Většinou stopáže jsem se silně pronudil. Film je brutálně stereotypní. Neděje se v něm absolutně nic. Obtloustlý exmasturbátor pobíhá po státech a tajně si prohlíží své biologické potomky. Přitom nápad je to fajn a i pořádně orginální. Pokud nemáte v úmyslu zažít skoro dvě hodinky nudy, tak vřele doporučuji vyhnout se snímku tak velkým obloukem, jaký jen dovedete udělat. Z mého pohledu se jedná a naprosto blbý film. Alespoň, že se tam nemlátí 20 letí upíři se stejně starými vlkodlaky. 1* ()

Reklama

erased 

všechny recenze uživatele

Za idiotským českým názvem se překvapivě skrývá příjemná oddychová komedie. Nijak zvlášť sice nevyniká z řady Vaughnových rolí, ale zároveň (snad i díky do tématu očividně zapálenému autorovi) nespadá do nenápaditého průměru současných amerických komedií. A i když si téma vyloženě říká o adaptaci v rámci nějakého nekonečného sitcomu, i na takto omezeném prostoru se z něj podařilo vymáčknout maximum. Delivery Man je plný zarámování hodných hlášek a zároveň netlačí na pilu nucenými vtípky a spíš nutí k úsměvu - pocitově mu prostě bije srdce na správném místě. Co chtít víc? ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Od první zmínky o tom filmu, včetně hlavní role Vince Vaughna, jsem myslel, že půjde o nějakou ztřeštěnou komedii, ale obrovská chyba lávky. Je to 100% feel-good movie. Když přistoupíte na jeho pravidla hry a přečkáte lehce kostrbatý začátek, dostane se Vám na konci docela překvapivý pocit. Nejkomediálnější vsuvky jsou jakýkoli výstup Chrise Pratta, ten člověk mě nepřestává překvapovat a bavit. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Kdo z nás by nechtěl rozsévat radost vždy a všude? Vince Vaughn té radosti vyprodukoval a zasel v mládí opravdu mnoho. Dokonce tolik, že je to jen stěží představitelné. A po letech se mu jeho snaha zúročuje, když zjišťuje, že z jeho poctivé ruční prácičky se narodilo 533 dětí. Pánové, kolikrát to s námi málem švihne i když se dozvíme, že je na cestě jedno dítě. Ale když má jeden tolik dětí, že to ani nejde spočítat na prstech jedné ruky, mohlo by to s ním zamávat natolik, že by byl zralý na kulku do hlavy. Ale Vince Vaughn není žádný srábek, a tak v utajení začne zasahovat svým biologickým potomkům do jejich životů. A je to sakra zajímavá podívaná. Vlastně je to jedna z těch lepších amerických komedií, které jsem měl možnost za poslední roky vidět. A originální námět tento film prostě povyšuje na film absolutně nezapomenutelný. Nic takového ještě natočeno nebylo a kdoví, jestli ještě bude. Navíc každý z osudů dětí hlavního hrdiny je zajímavý, takže film ani na okamžik nenudí a po jeho skončení jsem měl chuť zvolat "ještě, ještě, chci přídavek", a to je co říci. Možná by z toho mohl být i zajímavý seriál. Každopádně já jsem spokojený a je to za lepší čtyři hvězdy. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama