Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

mikessc 

všechny recenze uživatele

film je z roku 2001, ale tie vrazdy co boli natocene mi pripadalo jako keby ich nakrucali v roku 1901. velmi nezazivny film při ktorom som si smskoval, na internete surfoval vsetko mozne len na film som sa nejak intenzivne nesustredoval . také věci by som při kvalitním filme urcite nerobil aby som zabil nudu. vreskot je oproti tomuto megahoror ()

agathon 

všechny recenze uživatele

Jak hodnotit neco, co se ve sve podstate hodnoceni vzpira? Bylo by to jako hodnotit jednu plechovku mexickych fazoli vedle druhy - tak je tenhle produkt standardizovanou, prespekulovanou a vyvarenou zalezitosti. Valentine truni nekde mezi desitkami az stovkami Patku trinacteho, Halloweenu a jejich videospotvorenin, ze se jim vubec zabyvat ani nema cenu. Vlasten mi prijde zajimavy jenom proto, ze tam hraje David Boreanaz, ktery je zaroven hlavni postavou v mym docela oblibenym serialu Sberatel kosti. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Málokdy vydrží kamarádství ze základní školy déle - ale holkám se to povedlo. I když jsou z nich více či méně úspěšné mladé slečny, stejně zůstaly kamarádkami. Jediné co může ohrozit jejich prátelství - je smrt. A právě na den Svatého Valentýna je navštívila - někdo je začíná systematicky zabíjet. Jediný, na koho ukazují všechny nitky je bývalý spolužák ze šesté třídy, Jeremy Milton - všemi nenáviděný, všemi ponižovaný s velkými brýlemi. Je možné, že by v něm zášť vydržela takto dlouho? ... Když jsem film viděl před pár lety, byl jsem z něj docela nadšen (no ne úplně nadšen, ale dost se mi líbil, navíc se tam proháněla (polonahá) Denise Richards, co si teenager mohl více přát). Když jsem jej teď viděl s odstupem let znovu, přišel mi docela nudný a zmatený, kdy jediné co zůstalo byla jen ta Denise Richards. Několikero zvratů ke konci filmu přehlednosti moc nedodalo, a tak mi nějak unikl motiv pravého vraha. A jak píše igi B., český dabing se tu hrubě nepovedl. .. ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Valentýn moc nemusím a říkal jsem si že zabíjení právě v ten den by mohlo bejt príma. Spletl jsem se chlap s maskou,která by nevyděsila ani dítě a ještě k tomu chlastá takže by se dal v pohodě složit a že bych byl šokován na konci jak to udělal ten ze sběratelů kostí, řeknu vám že jsem nehl ani brvou a šel jsem radši spát. 25% ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu (!!!!!!!!) smysl tohoto hororu. Přece během sledování by měl mít divák starch o hlavní hrdiny, cítit s nimi napětí. Co to je ale za horor, když se úplně třesu na to, aby už vrah některou z těch protivných kraviček sejmul? A každý takový "úspěšný zásah" komentuji slovy: "tak ti patří!" Mnou to určitě nebude (viz Hory mají oči). ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Katherine Heigl si neprečítala celý scenár predtým, ako prijala rolu. V jednom rozhovore sa priznala, že toto svoje rozhodnutie po videní finálneho zostrihu filmu oľutovala. (ladko)
  • V jedné scéně říká Kat Dorothy, že její přítel Adam Carr není žádný andílek ("no angel"), což je odkaz na seriál Davida Boreanaze Angel. (HappySmile)

Reklama

Reklama