Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

kingik 

všechny recenze uživatele

Velkým bonusem tohoto slasheru je Denise Richards. Bez jejího těla by film nebyl tak zajímavý. Scéna, kdy jde u bazénu do bikin, snese ta nejpřísnější měřítka. Ne už tak film samotný. Pomsta chlapce, kterému se v dětství smáli, je sice sladká, ale ne tak nápaditá, jak by mohla být. Horor, který ničím nepřekvapí, ale nudou u něj nezemřete. Film má pomalý rozjezd. 60% ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Valentýn moc nemusím a říkal jsem si že zabíjení právě v ten den by mohlo bejt príma. Spletl jsem se chlap s maskou,která by nevyděsila ani dítě a ještě k tomu chlastá takže by se dal v pohodě složit a že bych byl šokován na konci jak to udělal ten ze sběratelů kostí, řeknu vám že jsem nehl ani brvou a šel jsem radši spát. 25% ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

po dlhšej dobe opäť klasická vyvražďovačka typu halloween. poteší slušná maska vraha, celkom dobre natočené killovanie, avšak na druhej strane scenár je dosť nudný a kopiruje scream takze valentine nie je nesmrtelny psycho magor ktoremu rozkos sposobuje jedine a len kuchanie mladych ludi, ale je to nejaky chlapec s mindrakami z detstva. nebyt tohto tak je to este lepsie! ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Cudná, gore prostá vyvražďovačka, která má větší starost o body count než logiku. Pokud nemáte chuť nějak zásadně drásat svoji nervovou soustavu, dal by se snímek snad i doporučit, protože jiný než odpočinkový režim jeho tvůrce netrápí. To že se Deniska neobjevila tak, jak ji pánbů stvořil je samozřejmě unfair, nakonec ale patří až mezi poslední oběti, takže skvostnou tvářičku si člověk užije. Navíc je její postava dráždivě bitchy, což na mne ve výsledném hodnocení zapůsobilo jako výrazný plusový bod. II Scénář: Donna Powers, Wayne Powers, Gretchen J. Berg, Aaron Harberts (adaptace stejnojmenného románu Toma Savage). Hudba: Don Davis. 60% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úvod s citací z Carrie navnadí a hned řekne divákovi - dívej, ti všichni si to zaslouží! Po deseti letech začnou vybraným osobám přicházet valentýnky s ohláškou smrti. Nůž, sekera, fajnové šípy s vtipným zakončením, střepy v hrdle a vrtačka (byť je už prokázáno, že spotřebič vhozený do vany člověka nezabije). Jenže ta vata mezi tím...uf...takže slabý průměr, ovšem potěší známé tváře a dobrá muzika - mj. Linkin Park, Static-X, Marilyn Manson, Deftones, Rob Zombie, Amanda Ghost...před lety mě to bavilo o něco více, 2,5* ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Tento projekt původně začal Artisan Entertainment s producentem Dylamen Sellersem a s jiným režisérem i jinými herci. (HappySmile)
  • V úvodu filmu jde jedna z hrdinek na večeři s Jasonem, což je odkaz na postavu z filmové série Pátek třináctého. (Ghostface2)
  • David Boreanaz natočil všetky svoje scény za dva týždne. (ladko)

Reklama

Reklama