Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva roky poté, co se dala různorodá rodina dohromady, se její život vrátil do normálu. Záhy ale vypukne chaos. Komedie nabitá gagy, pointami a turbulencí, na jakou jsme zvyklí už z prvního Kohouta na víně. Kdo řekl, že je různorodá rodina bez problémů? Od doby, kdy se Henry, Katharina, Trisan a Magdalena stali rodinou, uběhly dva roky. Poté, co se každodenní život vrátil do zajetých kolejí, ale vypukne chaos. Henry začíná kariéru jako filmový producent a na svém prvním snímku musí pracovat s excentrickým mladým hercem Matthiasem Schweighöferem. Katharina mezitím porodila chlapečka Louise a snaží se svou roli matky a ženy v domácnosti zvládat, jak nejlépe dokáže. Obviňuje však Henryho, že se zříká zodpovědnosti a hledá si vlastní byt. Tristan se potýká s krizí středního věku a Charlotte ho opustila kvůli práci v zahraničí. Přesto si Tristan nově nabytou svobodu užívá a dokonce si najde i novou mladou přítelkyni Annu. Přistěhuje se k Henrymu, zatímco Katharina se stěhuje pryč... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

golfoxovox1 

všechny recenze uživatele

Pokračuje ve šlépějích jedničky, je vidět, že se jedná o pokračování a tudíž samotný děj a zvraty nejsou příliš reálné. Pokud ovšem toto vezmete jako fakt, pak se dá s filmem strávit pohodové odpoledne. Hlavní přednosti => režie, netradiční střih, mimika a humor zůstávají a díky tomuto režisérovi začínám prozírat, že vrchol německé produkce nemusí být Kobra 11. Velmi lidské. Díky. Nemám důvod snižovat hodnocení ;-) ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Opäť veľmi príjemný a skvelý film, ktorý (až na ten "over the top" koniec) celkovo pripadal viacej straight-way, než jednička. Nenudil ani chvíľu, ústredný konflikt ale nebol taký pôsobivý ako predtým (rodičovské starosti a partnerské problémy nedosahujú ani náhodou úroveň toho, že sa vám pred domom zjaví (dovtedy nepoznaná) dcéra a povie, že u vás má bývať). Za plný to teda dať nemôžem, ale konštatujem, že sa Til opäť posunul ďalej v spôsobe vyprávania a zakomponovanie svojej (toho času 11-ročnej) dcéry bolo skvelým rozhodnutím. Malá Emma je vynikajúca, s lepšími ksichtami než predtým a ešte drsnejšími rečami :). Hudba oproti jednotke menej výrazná (s menej zapamätateľnými piesňami), ale kvalitný Til-ov výber a práca skladateľov stále zostáva. A mimochodom, dosť potešilo aj drobné cameo druhej Schweigerky Luny :). ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nakonec se z toho vyklubal slaďák, ale takový, u kterého jsem se dobře zasmál. Kromě měnších vtípků jsem dvakrát brečel smíchy. Většinu táhne Til Schweiger a hlavně pak jeho dcerka (pro mě to je německá Chloë Moretz) – ta její mimika, spontánnost a pár celkem odvážných hlášek vzhledem k věku působí jak rozbuška. Druhý táta taky není (pokud jde o srandu, samozřejmě) k zahození. Takže rodinná porce zábavy ano, ale světoborný scénář ne. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh *** | hudba **** | humor *** | akce – | napětí – | pustil bych si znovu **** ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

U prvního dílu jsem kameru na kokainu dokázal přežít (neskutečně rychlé střihy v jakékoliv scéně), dokonce jsem rozdýchal i naprosto otřesný soundtrack, klišé a totálně průhledný scénář, prkenně napsané postavy a tragický výběr herců....Co je však horší, je fakt, že druhý díl se vůbec nikam nepohnul a je to snad ještě větší utrpení, které má dohromady skoro dvě hodiny - napadá mě jedno slovo, které se k tomuhle snímku hodí a tím je ZBYTEČNOST. Tohle je pro silné povahy. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Dvaja ockovia a ich trampoty s dcérou, ktorá od prvého dielu povyrástla, a ďalším dieťaťom, ktoré už nie je ich spoločné. Príbeh je občas zabavný, ale často nie je, a skĺzava do prázdneho tliachania. Prípadne ešte horšie, keď deti rozprávajú neprirodzene dospelo a pridávajú perverzné vtipkovanie, to už bolo príliš. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v Berlíne a trvalo od 2. augusta 2012 do 1. októbra 2012. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno