Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct. Buďto mam jinej styl humoru nebo jsem měl jenom blbej den. Možná je to i tim, že tohle se natočilo, když jsem byl ještě dávno na houbách. Pokud má tohle bejt to nejlepší z Flying Circus tak ten zbytek snad ani nemusim vidět. Navíc je to můj první Python...že by ty 3 hvězdy byly tim? ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Ako rád by som znalecky prehodil: "Starí dobrí Pytoni." Pytonovský cirkus som však nikdy nevidel a tak môžem posudzovať iba moje druhé stretnutie s ich tvorbou (Život Briana ma tiež neoslnil, ale bol aspoň zaujímavý). Predovšetkým to nepovažujem za film, pretože nemá ani takú mizernú jednotiacu líniu, akú mali Kameňáky. A hodnotiť tento zlepenec rádobyvtipných skečov inak ako dvoma hviezdičkami by mi pripadalo snobské. Takže obdivovatelia a znalci, sorry. Máte na svoj obdiv plné právo, tak nechajte také isté právo aj mne. ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Nanovo natočené a pozliepané skeče z Lietajúceho cirkusu. Osobne mám výhrady k príliš veľkému priestoru venovanému animáciám, ktorým som nikdy nevedel príjsť na chuť (nič proti Terrymu Gilliamovi, ale myslím, že to tam iba zbytočne brzdia a vôbec nie sú vtipné). No a ďalej ma trochu zarazil výber skečov, ale to je iba môj subjektívny názor, pretože každý má svoje vlastné best of... ()

Gaskin 

všechny recenze uživatele

Tento film se dá od všeobecného špatného hodnocení ochránit jednoduchým vysvětlením - jde totiž o film pro masochisty. Je to film pro ty, co se ženou za režijními sestřihy filmů, pro ty, co musí mít všechny možné extras i doplňky, aby měli z filmu plnohodnotný dojem. Nepřináší totiž nic nového - jen autorskou selekci scén, které jsou dle jejich vlastního názoru nejpodařenější. Nejsou ale pouze vystříhány z létajícího cirkusu, jsou přehrány znovu, s o něco lepší scénografií, rozpočtem nebo i, v pravém duchu monty pythonů - s jiným ovocem. Proto kdo má doopravdy rád létající cirkus, nezatratí tento film, ale bude ho brát tak, jak by ho brát měl - jako třešničku na delikátním dortu. ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Par chluchých míst, ale jinak bránice dostala pořádně zabrat. Nevím proč to vysílali na ČT2 tak pozdě, protože muj nezřízený řechot musel probudit všechny v okolí sedmi bloků. Cela hodina a pul utekla strašně rychle. Takhle jsem se dlouho nezasmál, ale jak se říká všeho dobrého pomálu. Nejde o to jestli se vám líbí suchý, černý, buranský nebo pruhovaný humor, duležite je abyste vubec nějaký měli v tom případě si to užijete dosytosti. Pokud ho nemáte tak je mi vás líto. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama