Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::: Tenhle humor nějak nechápu, ale některé scénky byli geniální, třeba ta s tím horolezcem, u toho jsem se válel smíchy, ale to je tak asi vše. Stejně jako Djkoma nechápu, co se na tom líbí tolika počtům lidí. Zvláštní a překvapivé. Já strašně miluju RRRrrrr, tohle je pro mne třeba geniální dílo !!!!! ::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Gaskin 

všechny recenze uživatele

Tento film se dá od všeobecného špatného hodnocení ochránit jednoduchým vysvětlením - jde totiž o film pro masochisty. Je to film pro ty, co se ženou za režijními sestřihy filmů, pro ty, co musí mít všechny možné extras i doplňky, aby měli z filmu plnohodnotný dojem. Nepřináší totiž nic nového - jen autorskou selekci scén, které jsou dle jejich vlastního názoru nejpodařenější. Nejsou ale pouze vystříhány z létajícího cirkusu, jsou přehrány znovu, s o něco lepší scénografií, rozpočtem nebo i, v pravém duchu monty pythonů - s jiným ovocem. Proto kdo má doopravdy rád létající cirkus, nezatratí tento film, ale bude ho brát tak, jak by ho brát měl - jako třešničku na delikátním dortu. ()

Reklama

gjjm 

všechny recenze uživatele

Po dost podprůměrném Svatém grálu a příšerném Životě Briana mi tahle surrealisticky spojená série sketchů, parodující všechno možné od televizních reality show po sport jako takový, trošku zlepšila můj názor na pythonovskou tvorbu. Některé scénky byly perfektní (to s vybuchujícími sousedy, Lumberjack Song, The Funniest Joke, Blackmail, maďarská konverzační příručka), některé docela trapné (manželská poradna, Hell's Grannies, Dead Parrot, expedice na Kilimandžára, všechny spojovací čmáranice) a nic mezi tím. Celkově vzato se mi to docela líbilo a je to docela vtipné, ale úroveň vtipů je dost nevyvážená a ty kresbičky mezi tím mně vážně štvaly. Těžiště pajtnovské tvorby, totiž skeče, je rozhodně lepší než to, co se z ní pak vyvinulo (tj. filmy), přestože ani u skečů bych asi neměl nervy na sledování celého Létajícího cirkusu. Každopádně z Británie asi budu dávat přednost čemukoliv jinému před Monty Pythony. Prostě Pythoni mně těsně minuli. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No sice udajne nejlepsi scenky z Letajiciho cirkusu a ano, nektery legendarni super vtipny scenky tu fakt jsou, ale zaroven taky spousta scenek trochu slabsich, navic je tu zbytecne moc animovanejch vsuvek. Jinak mi prislo, ze nektery scenky jsou uplne novy, ale to je mozna jen tim, ze si vse ze serialu uz nepamatuju. Je to proste jako ctyri dily Cirkusu spojeny dohromady, takze neco perfektne vtipny, neco slabsi, nicmene herecka sestava jako vzdy dokonala, takze tech 5* to da. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

And Now for Something Completely Different je výběr toho nejlepšího z prvních dvou sezón skečů Monty Pythona. Výsledek mě dost pobavil, byly vybrány skutečně ty nejlepší scénky (výstup na oba vrcholy Kilimandžára, mrtvý papoušek, kurs obrany proti útočníkům, kteří jsou ozbrojeni nebezpečným ovocem.) Tyto scénky jsou pro mě nejlepší. Pro fandy MP povinnost! A teď mě omluvte, jdu pro změnu dokoukat seriál Monty Python :-) ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama