Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že bych se stoprocentně bavil celou délku pořadu, avšak když už jsem se bavil, tak už to stálo zato. Jako hlavní scénku bych uvedl prodejce ve zverimexu, který čelí reklamaci mrtvého papuška. Prodejce se snaží vysvětlit kupujícímu, že papoušek odpočívá, i když je evidentně tuhý :-) Klasická Monty Pythonovka, která nesmí chybět ve sbírce každého jejich fanouška. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No sice udajne nejlepsi scenky z Letajiciho cirkusu a ano, nektery legendarni super vtipny scenky tu fakt jsou, ale zaroven taky spousta scenek trochu slabsich, navic je tu zbytecne moc animovanejch vsuvek. Jinak mi prislo, ze nektery scenky jsou uplne novy, ale to je mozna jen tim, ze si vse ze serialu uz nepamatuju. Je to proste jako ctyri dily Cirkusu spojeny dohromady, takze neco perfektne vtipny, neco slabsi, nicmene herecka sestava jako vzdy dokonala, takze tech 5* to da. ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Ako rád by som znalecky prehodil: "Starí dobrí Pytoni." Pytonovský cirkus som však nikdy nevidel a tak môžem posudzovať iba moje druhé stretnutie s ich tvorbou (Život Briana ma tiež neoslnil, ale bol aspoň zaujímavý). Predovšetkým to nepovažujem za film, pretože nemá ani takú mizernú jednotiacu líniu, akú mali Kameňáky. A hodnotiť tento zlepenec rádobyvtipných skečov inak ako dvoma hviezdičkami by mi pripadalo snobské. Takže obdivovatelia a znalci, sorry. Máte na svoj obdiv plné právo, tak nechajte také isté právo aj mne. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

je to sice dobrý, ale na původní skeče to nemá. pokud někdo neviděl cirkusy, tak ať se nejdřív podívá na tohle, protože tady to už není taková sranda, jako v tom původním (je to braný z jiných úhlů a směrů a občas trošku odlišný) ne že by to nebylo zábavný, ale pro člověka, kterej má všechny cirkusy v živé paměti (viděl jsem všechny ve čtyřech dnech asi týden před tímhle) to už není taková zábava. ()

Gaskin 

všechny recenze uživatele

Tento film se dá od všeobecného špatného hodnocení ochránit jednoduchým vysvětlením - jde totiž o film pro masochisty. Je to film pro ty, co se ženou za režijními sestřihy filmů, pro ty, co musí mít všechny možné extras i doplňky, aby měli z filmu plnohodnotný dojem. Nepřináší totiž nic nového - jen autorskou selekci scén, které jsou dle jejich vlastního názoru nejpodařenější. Nejsou ale pouze vystříhány z létajícího cirkusu, jsou přehrány znovu, s o něco lepší scénografií, rozpočtem nebo i, v pravém duchu monty pythonů - s jiným ovocem. Proto kdo má doopravdy rád létající cirkus, nezatratí tento film, ale bude ho brát tak, jak by ho brát měl - jako třešničku na delikátním dortu. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama