Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Je rok 1924, dva roky po Epsomském derby. Tommy navenek pořádá dostihy a prodává auta. Tajně pracuje pro Winstona Churchilla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je to zatím nejslabší série, pořád je to za velmi silných pět hvězd a pořád je to naprostý vrchol televizní tvorby. Cillian Murphy je stále naprosto excelentní. Helen McCrory dostala více prostoru, atmosféra je ještě úchvatnější a soundtrack naprosto nejlepší ze všech sérií. Ty songy jsou boží a absolutně se do toho seriálu hodí, takže já jsem nejvíce spokojený hlavně za hudbu, ale i příběh je stále silný a zajímavý. A navíc se už i sem dostal Alexander "Bashir" Siddig, ten chlap je fakt všude. Tom Hardy ani Sam Neil tomu vůbec nescházeli a já se už hrozně těším na další sérii, protože tohle Peaky Blinders jsou jako celek jedna obří paráda. 90%. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[90%] Tak zatím nejlepší série! První byla hodně vydařená, druhá také i když trochu zaostávala za první a tahle? Téměř bez zásadních výtek. Divák se zde ponoří do příběhu a už jen sleduje a sleduje. Postavy mě naprosto baví a to nejen Cillian Murphy. Víc napíši po viděné komplet seriálu … ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady nemá cenu o ničem polemizovat, tato série je čistě, jasně, prostě a sprostě jeden z klenotních klenotů televizní zábavy v celičkém vesmíru. Pojem "čím méně, tím více" nepřímé úměrnosti je vhodný popis kvality, již nám Britové nabízí v rámci tohoto projektu. Všechny přednosti minulých dvou částí Birminghamské rodinné ságy jsou zde zase posíleny a umocněny výraznou sebejistotní jistotou tvůrčího týmu. Zase je to o pár stupňů bohatší zážitek, jenž je v mnoha ohledech komplexnější než kdy dříve. Do seriálu přibylo více zvratů a až politicky komplexních intrik fungujících na dosud nejlepší struktuře samotného příběhu, jehož větvené oblouky jsou na vrcholu vyprávěcího umění scénáře jdoucí ruku v ruce s dosavadně největším rozvinutím charakterů, jejichž vývoj je jen reakcí na probíhající běh a souběh událostí. Kvalitní herecké výkony s výživným soundtrackem přetrvávají na dosažitelném maximálnu. Kompoziční scenérie s vizuálnem si však polepšily, přesun z industriálního Birminghamu a uhlazeného Londýna na pověstná Britská zamokřená vřesoviště je na tuto řemeslnou část díla prospívající rozhodnutí, díky němuž i v těchto letních časech s jistotou cítím chlad nádherné Anglické krajiny oplývající hustou atmosférou s výrazným mrazivým okrajem. 10/10 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až si říkám, jestli šest epizod (opět) nebylo málo na tu slotu, co se na Peaky Blinders navalila. Každý díl spolehlivě vtáhnul a emotivně sepral, ovšem v mezidobí děj docela skákal, přestože se jinak soustředěně držel nekalého obchodu s Rusy, jenže na doteky s vyšší politikou či dotažení psychických stavů hlavních (anti)hrdinů už mu prostor úplně nevystačil. Což nic nezměnilo na síle a kvalitách 3. série, která mě doposavad odpálila nejvíc. ()

kri.tino 

všechny recenze uživatele

Pre zatiaľ najlepšie čo Peaky Blinders ponúkli. Nepochybne najdramatickejšia séria, v ktorej zároveň vidieť najkrajšiu kresbu postáv, ich rastu a prerodu. Śtýlovosť ustúpila o krôčik do úzadia, v popredí sa naplno prejavila kvalita scenára. Tom Hardy bezchybný. Celkovo by som hodnotil za štyri, záverečný diel zdvihol latku. Teším sa na ďalšiu sériu. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (8)

  • Když Michael (Finn Cole) najde kněze, tak mu míří revolverem na levé oko. V dalším záběru mu ale míří mezi oči. (Duoscop)
  • Když si Thomas (Cillian Murphy) sedne v 9. minutě ke stolu, tak si vytáhne cigaretu. V dalším střihu už ale pije ze sklenice a kouří. (Duoscop)

Reklama

Reklama