Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Rok poté, kdy spor rozdělil Shelbyovy, se musí rodina sjednotit kvůli pomstě ze strany italské mafie a vyhledat pomoc nového pochybného spojence. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Peaky Blinders pokračují v kvalitativní sinusoidě a po lehce slabší třetí řadě přichází s povedenou čtvrtou řadou.Cliffhanger z předchozí řady je vyřešen poměrně rychle díky příchodu Adriena Brodyho se svou vendetou a možná je to trochu škoda.Po vyřešení rodinných sporů se totiž jede po celkem očekáváné linii a i když tu není nouze o zvraty a smrti některých postav,vlastně tu není nic co by zásadně překvapilo.Na zábavnosti to ovšem neubírá...80% ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série, která si drží svou kvalitu a které bych i to maximální hodnocení udělil, když by konečně hlavní hrdinové a jeho rodina přestala být zcela nesmrtelná. Protože za ty roky se o hlavní hrdiny nemusím bát. Vše přežijí a maximálně vedlejší charaktery umírají. A to mě štve, že seriál u mě dávno ztratil tu auru, abych se o hlavní postavy bál. 80% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nástup mafiána Adriena Brodyho s jeho italsko-americkou vendetou byl zdrcující a zastihl Shelbyovic famílii ekonomicky prosperující, avšak vztahově rozklíženou. Pak už spíš jen chraplavě hrozil (a ožužlával párátka), než aby něčeho zásadního dosáhl – Peaky Blinders v čele s chladnokrevným Tommym srovnali krok a opláceli stejnou mincí. Opět stylově v oparu whisky a ginu, koksu, pletich, rvaček a cikánského boxu, jenže jaksi rozháraně, cyklicky ve svých rolích a s neuspokojivě překotným skoncováním. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále lepší a lepší. Příjezdem Brodyho aka Lucy Changretty dostanou PB těžkýho soupeře, ze kterýho je respekt, i když ještě člověk neviděl, čeho je on a jeho kumpání schopen. Obrovským plusem je postava Tomáše Tvrdého, protože Alfie je jedna z absolutně nejnepředvídatelnějších v historii seriálového plátna. Gradace má po všech 6 dílů vzestupnou tendenci a pomrknutí na Caponeho zahřeje u srdíčka. Radost z míru je ovšem hodně naivní :) ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spolu s druhou jedna z nejlepších sérií seriálu. Peaky Blinders vsadili opět na dobře známá, ale i nová herecká esa, úžasný hudební doprovod a dokonalý scénář z pera Stevena Knighta okořeněný jako vždy několika nečekanými zvraty a silnými momenty. Kus poctivé filmařiny a v současnosti nejlepší britské televizní drama. "You don't fuck with the Peaky Blinders." ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku epizody při boxerském utkání je několik záběrů na chodbu, kde je zřetelně vidět plastové potrubí. V době příběhu ještě nemohlo existovat, začalo se vyrábět až po roce 1950. (e_Fox)
  • Láhev rumu, kterou dostal Luca (Adrien Brody) od Alfreda (Tom Hardy), Luca otevřel a potom ji ve dvou záběrech po sobě zavřel. (Duoscop)
  • Když dostane Luca (Adrien Brody) láhev rumu od Alfreda (Tom Hardy), tak jí otevře a zase zavře. Později se z ní ale napije, aniž by jí znovu otevřel. (Duoscop)

Reklama

Reklama