Reklama

Reklama

Bouřlivé víno

(seriál)
  • Slovensko Búrlivé víno
Drama / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scénář:

Diana Kacarová

Hrají:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(více)

Recenze (175)

A_san 

všechny recenze uživatele

Náhodou to není zase tak špatné, jak to tady všichni plivou. Prostě dlouhý seriál, který se zabývá i blbostma, aby to něčím zaplnil, ale celková zápletka není zlá. Je pravdou, že i tady to trpí některými nedostatky, jako třeba často logické díry a nesmyslné chování postav, ale je to telenovela po slovensku, nemůžete čekat logický strhávající děj na.......kolikátém to už díle?:D ()

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Doktoři a jejich pitomé příhody už netáhnou, takže bylo zapotřebí vymyslet něco z jiného soudku. Jak to ale udělat, aby to sice zase bylo o vztazích (protože to diváky přece baví), ale aby to lidi chytlo. Takže vezmeme něco z německých romantických seriálů (nuž, obsadíme mladé líbivé ksichtíky vedle bardů tv tvorby), pak si něco půjčíme z argentinských telenovel (třeba nablýskané interiéry) a taky přidáme trošku Rosamulde Pilcher (prosluněné vinice, rozmáchlé záběry podbarvené hudbou) a nakonec to všechno okořeníme starou křivdou, která bude tak trochu souviset s komunisty, protože to vždycky zabere. Hlavně tam musí být hodně lásky, nejlíp té zakázané...a doktor. Asi tak nějak se v Bratislavě zamysleli, napsali scénář, obvolali herce a začalo se točit. A výše uvedený recept funguje - líbivé slunné záběry vinic, přepychové vily vinařů, upravení herci a líbivá ústřední dvojice - na denní seriál k žehlení celkem slušné. Scénář je odpovídající žánru, herecké výkony taktéž, kamera standard, střihač místy chybuje a občas se stane, že mu scény na sebe nenavazují, jinak je to v rámci novodobé slovenské seriálové tvorby to lepší, co lze v televizi vidět. ()

Reklama

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Búrlivé víno??? ale ľudia, nerobte si zo mňa srandu!!! Toto "víno" je riadne kyslé a dávno zvetralé čučo kúpené v obchoďáku Coop Jednota a ktoré je vhodné akurát pre opiáš bratislavských bezdomovcov. Ďalší brak z nekonečných slovenských telenoviel, ktoré postrádajú akúkoľvek kvalitu a ktoré pri dlhodobejšom sledovaní môžu nechcene spôsobiť poškodenie mozgu televízneho diváka. Takže len na vlastné nebezpečie. ()

Viny95501 odpad!

všechny recenze uživatele

Takže, rozhodol som sa napísať koment k tomuto"ODPADU, len kvôli tomu že som si tu na fóre prečítal jeden príspevok..."Rada by som vedela,či všetci tí ,,experti",ktorí udelili tomuto seriálu hodnotenie ,,odpad" videli aspoň jednu jeho časť... keď je u nás pustené Tv, a akurát to hrá v bedni- sa sem tam na pc stoličke otočím aby som si tak znovu potvrdil že, Slovaci sú bez-pochýb ty naj-horší herci bez charizmi na svete...scenar a herecké výkony sú ešte menej ako odpad...to je ešte"pocta. Nikdy sme vo svete neprerazili ani neprerazíme..(To skôr opica založí oheň)..takže, ak má uživateľ ktorý tuto sračku hodnoti 4 hviazdami - 70 rokov, pardón...ak je v mladšiam veku" a je normálny- Kámo: s tebou by som na pivo nešiel.... ()

balcazar odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som asi 2 diely na chate, no skôr by som tento seriál odporučil ľuďom trpiacim poruchou spánku. Nudné dialógy, ktoré sme videli vo všetkých predošlých seriáloch typu Panelák a pod. Keď bol seriál nudný, do popredia sa dostala otázka iného rangu: Koľko si tak za účinkovanie v seriáli zarobia detskí herci? :D ()

Galerie (52)

Zajímavosti (31)

  • Ľuboš Kostelný stvárnil v seriáli negatívnu postavu, a to tyrana a psychopata. Ako prezradil, bol to preňho veľký problém. (Johnny.ARN)
  • Namiesto vína pili herci v seriáli cviklovú šťavu. (tommy187)
  • Najmladší herci boli hneď dvaja. Išlo o mesačné dvojičky Alexa a Lukasa, ktoré hrali dieťa Inge (Henrieta Mičkovicová). Tvorcom sa s nimi robilo dobre a výhodou bolo najmä to, že keď jedno dieťa plakalo, mohlo ho zastúpiť druhé. (Zdroj: cas.sk)

Reklama

Reklama