Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (980)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Plně souhlasím s drtivou většinou. Film nechutný od začátku až do konce. Ale budu upřímný...nejsem pokrytec. Sám jsem hodně dlouho odolával a něco takového nechtěl mému zraku zhýčkanému filmovými klenoty dopřát.:-) Nakonec jsem podlehl a musím říct, že po deseti pivech jsem se u toho řehtal od začátku do konce. Čili pro vypnutí a totální výplach mozku naprosto ideální.:-) ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je tak neskutečně blbej, až v tom lze spatřovat určitou genialitu - vážně, natočit něco tak debilního, to už vyžaduje určité schopnosti..! Některé scény jsou fakt vtipné (koupání v bundách) jiné nekoukatelně trapné. Poměr četnosti výskytu mezi těmito scénami je bohužel asi tak 8:1 ve prospěch špatných a celkově si tohle "ďílo" nic jinýho než odpad nezaslouží, ačkoliv se u toho občas i šíleně zasměju. Já nejsem tvůj otroook!:) ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

DVD 18 (CZ) - Film jako takový nemá cenu dlouho rozebírat, protože to je hrozná sračka :)) Už před cca 12 lety, kdy to mé oči spatřily prvně, jsem valil bulvy a říkal si "WTF is that"? Opravdu to je jeden z nejstupidnějších a nejtrapnějších filmů ve Vesmíru. ALE! Já jsem fanda disco hudby a tu hodnotím jako velmi dobrou. Takže díky soundtracku nakonec "filmu" (schválně jsem dal slovo film do uvozovek, protože to je trága) přiděluji těsných 30%. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Normálne mi tieto blbečkovské komédie nezvyknú vadiť, ale toto bol fakt hnus. Strach & hruza čo i len kútikom oka zavadiť na obrazovku, keď sa na nej objavij jeden z dvojice lúzrov, ďalším utrpením pre mňa bolo počúvať ich nasilu zmutované násťročné hlasy. Blééé. Najväčším šokom však pre mňa bolo, keď som až na csfd zistil, že to druhé indivídum z dvojice bola zrejme žena. Tak to fakt sorry... ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že se to stane a já dám nějaké rádobyvtipné teenagerovské komedii 3 (slovy TŘI) hvězdičky. Ale stalo se a je to právě tahle. Kdybych se na film díval skutečně kritických zrakem, musel bych jej bez váhání hodit do odpadu a nazvat sračkou. Ale já jej sledoval naprosto odvázaný a vtipy, které jindy ve filmech proklínám, mě tentokrát pobavily. Kupodivu. Obě hlavní postavičky sice vypadají, jako by vypadly z nějakého obludária, takoví typičtí "losers", ale z neznámých důvodů jsem s nimi dokonce nějak soucítil. :)) No a hlavní melodie s textem "Já bych .ukal až bych .ukal", tak ta byla naprosto švihlá, stupidní a primitivní, ale i tak se mi líbila. Co z toho všeho plyne? Že už mi měkne mozek.... :)) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Nejnavštěvovanější britská komedie roku 2000. (chaometic)

Reklama

Reklama