Reklama

Reklama

Příběh vypráví o tajném agentovi, který se snaží najít zbraně hromadného ničení. Zbraně byly ukradeny z ghetta Doupěte. Tajný agent se s prosbou o pomoc obrací na Lina, jediného člověka, co zná tento rajón a nebojí se místních gangsterů. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 5

Recenze (333)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Dementní Amíci přetočili do émeričtiny Okrsek 13 a aby to vyšperkovali, najmuli na to scénáristy z hvězdného studia Asylum (zjevně). Ale protože jim zaplatili málo, scénáristé se jim pomstili a napsali ještě něco horšího, než běžně dělají - a tak vznikl Brick Mansions. Totální nesmyslná idiotská sračka, která sbírá kredit jen jako Walkerův posmrtný odkaz. Ten si pro své účinkování zvolil jemu nejlépe sednoucí akční béčko, kde uplatnil své hvězdné kvality. Má pech, že si už hereckou reputaci nevylepší, protože rozloučit se s fanoušky a světem takovouhle debilitou je teda fakt... pech. Hvězdička za osobu Davida Belleho, kterého pro tento filmový skvost museli předabovat, protože měl příliš francouzský přízvuk - což samo o sobě je napřesdržku autorům filmu. ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Hloupý film pro hloupé lidi, slovy jedné z postav: "Trapnější než středoškolská pička." Řetězec situací, který se naplno rozvine ve třetím aktu je obdivuhodnější a, co se zábavy týká, vděčnější než skákačky Davida Belleho a jeho schopnost vmezeření se. Anarchistický závěr je pak skutečně lahůdka (sarkasmus). ** protože je to poměrně šťavnatá guilty pleasure, jinak ruce pryč. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Zabavny akcak, pri ktorom netreba premyslat nad tym, co je a nie je realne. Ak chcete premyslat, vyhnite sa tomuto filmu ako sa len da. Chcel som ho vidiet aj vdaka Walkerovi, predsa len jeho posledny kompletny film, ak sa nemylim a Luca Bessona mam tiez rad, len ten zaver by som az tak neprehnal. Inac film je lepsi, nez som cakal na zaklade priemernych hodnoteni. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Trapný americký remake celkem snesitelného francouzského originálu, kde jsem se ale u Francouzů parkourovými dostihy dost bavil, tam mne Američané ovšem jen prudí... ,,Le Parkour" je jistě zajímavý a filmově vděčný fenomén, když je ovšem naroubován tupostí, je to nuda k uzoufání. Každý remake by měl přinášet nějakou přidanou hodnotu, jaký smysl ovšem viděli američtí tvůrci v tomhle? ()

Mr. Filuta 

všechny recenze uživatele

Za tři hvězdičky se tu dá vděčně užít ta povedená kamera a parkour za zvuku "wob wob" dubsteb mixů. Debilní scénář a prkené dialogy netřeba zbytečně komentovat, všichni víme co se dá od Bessonových projektů čekat, že...? Obdivuhodně gumový David Belle měl nicméně na filmové scéně zůstat u povolání kaskadéra. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Můžete si všimnout, že se ve filmu objeví česká zbraň CZ 805 BREN A2 ráže 5.56x45mm NATO. (dc125)
  • Všechny repliky Davida Belle byly kvůli jeho silnému francouzskému přízvuku předabovány. (Mr. Filuta)
  • Pracovným označením filmu bol názov District B13. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama