Reklama

Reklama

Příběh vypráví o tajném agentovi, který se snaží najít zbraně hromadného ničení. Zbraně byly ukradeny z ghetta Doupěte. Tajný agent se s prosbou o pomoc obrací na Lina, jediného člověka, co zná tento rajón a nebojí se místních gangsterů. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (333)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Brick Mansions v češtině doupě mě mile překvapil.Děj je jasný-Paul Walker jako policista,David Belle jako zločinec a zároveň super skokan.Oba mají za cíl proniknout do uzavřeného města nebo spíš ghetta v Detroitu a po úvodní neshodě si pomoct v zneškodnění bomby,kterou drží RZA.Belle zná Doupě jako své boty ,protože tam žije celý život a navíc má s RZA něco nevyřízeného...a Paul Walker si má s tímto vůdcem doupěte taky co říct...Skvělá a pro mě docela originální akce,příjemná stopáž ,dobré herecké výkony.Nemohu jinak než za mě celkově 80 % a čtyři hvězdy. ()

vteco 

všechny recenze uživatele

Doupě se asi nikdy nevyhne srovnání se svým originálem (Okrsek 13), a to mu bohužel nesmírně škodí. Příběh nevyčnívá, herci jsou víceméně stejný, Paul Walker nepřidal nic zajímavého a vizuál sice potěší, ale nenadchne. Stejně tak bitky a zpomalené efekty, které postupem času ztrácí svou zábavnost. Tvořit remake je většinou dost špatný nápad, navíc když se ještě ke všemu jedná o remake vlastního filmu. /40%/ ()

Reklama

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč někdo natočí úplně stejný film a ještě k tomu se stejným hercem. Tento film je obrovským skokem mimo. A pokud by tam nehrál tragicky zesnulý Paul Walker, nikdo by do kina na to nešel. Raději se podívejte na původní film Okrsek 13 (2004) --- Rozpočet / výdělek: $28 / 68 milionů < 2,42 > násobek rozpočtu. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Asi jsem měl štěstí, že jsem neviděl originál. Já totiž měl tu smůlu, že jsem viděl pokračování Okresku 13 a to pro mě byla taková žumpa, že na první díl nemám nejmenší chuť. No, ale od štěstí, smůly a náhod pojďme do reality. Vlastně ani nechápu, tak hrozně negativní hodnocení a komentáře mých oblíbených uživatelů. Jistě je to blbost na entou co nedává smysl. Jenže tahle blbost, mě nenechávala často řešit jak moc velkou blbostí je, protože se tam stále něco děje a já se nemám čas nudit. PW je fajn a je ho velká škoda. Protože by časem určitě dokázal sám utáhnout něco ambicióznějšího. Tato jednohubka mu už byla malá a podle mě to sám i cítil. Takže pro mě poslední film PW není žádnej průser. Je to sice zábava na jedno odpoledne, ale pořád zábava. 60 procent. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Tradiční pohodová akční jednohubka se spoustou nesmyslů, kterých si ale při zběsilém tempu nemusíte všímat, pokud nechcete. Nejde totiž o takové kraviny, které by vám rozbouraly zážitek. Walker je zde spíš pro parádu, přestože se mu snaha nemůže upřít. Mnohem výraznější je ale Belle, jehož některé akrobatické a parkourové kousky dají vzpomenout na Jackie Chana v nejlepších letech. A přestože to jinak absolutně není můj šálek kávy, tak chválím i elektronickou hudbu, která zde sedla jak prdel na hrnec. 60 % Oblíbená část- výtahem místo schodů ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme sa spomína, že otec postavy, ktorú stvárnil vo filme Paul Walker, tragicky zahynul. Zhodou náhod tragicky zahynul aj herec Paul Walker v reálnom živote. (andykanadan)
  • Symbol tygra, který je na Linových (David Belle) dveřích, se objevuje i na ruské raketě a také jako tetování na Linově ruce. (Oxymoron5)

Reklama

Reklama