Reklama

Reklama

Záhada Blair Witch 2

  • USA Book of Shadows: Blair Witch 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeff Donovan je fascinován vším, co se událo kolem známého projektu zvaného Blair Witch a také z něj přes internet profituje. Dá dohromady partu čtyř lidí s různými náhledy na existenci čarodějnice a zorganizuje pro ně další cestu do míst, kde se ztratili jejich předchůdci, mladí filmaři. Všichni touží po dobrodružství a chtějí vypátrat, co se vlastně stalo a napsat o záhadě knihu. Nová čtveřice studentů chce přenocovat u domu Rustina Parra. Strašidelné místo, kde žil vrah 7 dětí , který vraždil na příkaz čarodějnice, vydá své další nevyjasněné poselství. Ráno celá skupina zjistí, že vůbec nespali a že si nic nepamatují. A bizarní symboly na jejich tělech přinášejí další záhadu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (293)

uiu odpad!

všechny recenze uživatele

Totální urážka původní Záhady Blair Witch. Skupinka studentů jede do lesa, kde se odehrává první díl s tím, že chtějí natočit nějaké strašidelné události, kterými je tento les znám. A název Blair je asi tak jediné, co tyto dva filmy spojuje, jinak je to totální hloupost, soft porno a místy i vila Vyvolených. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Záhada Blair Witch 2, je naprosto zbytečný film. Já nevím, ale přijde mi to celé takové nějaké pošahané. Kouzlo a atmosféra prvního dílu zmizeli. Navíc dvojka byla natočena normální kamerou, bez roztřesených záběrů, což se mi k Blair Witch nehodí. Nulový děj, špatní herci, trapná závěrečná pointa. Byla to prostě nuda. Rozhodně nedoporučuji. 1 hvězda za pár “moudrostí“, které vyslovila ta žena v černém. ()

Reklama

mickyreed 

všechny recenze uživatele

Ukázkovej příklad toho, když dostanou do rukou super námět a scénář tvůrci, kteří film ve finále dokážou děsně zprasit. Lepší herci, temnější atmosféra, hudba a důkladný sestříhání by tomu podle mě dalo veký koule ... vsadím se, že na papíře to mělo potenciál stát se obstojným pokračováním ve stylu Blair Witch legacy. V tomhle provedí je ale spíš odsouzeníhodný, že to vůbec odkazuje na něco tak jedinečnýho a podařenýho jako byl první Blair Witch Project. ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Jednička byla něco novýho, jinýho... a Dvojka se po jejím úspěchu jen svezla a výsledek je těžkej podprůměr. Dokonce sem (bohužel) na tom byla před x lety v kině a abych vám pravdu řekla, tak si ten děj skoro nepamatuju, jediný co zůstalo je pocit velkýho zklamání. /// Dnes sem to viděla v TV a snižuju o hvězdu. 30 % ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

No to byl zase počin... Zbytečná záležitost, která nestojí o váš čas. Debilní a hloupé. Film nemá co nabídnout, m žádné herecké výkony, postavy obecně nepůsobily sympaticky a hrály víc amatérsky, než v jedničce a to měl film rozpočet 15 milionu. Fakt nechápu co na takovém odpadu stálo, tolik peněz, ale je to jedna z dalších filmových záležitostech, kterou nemám zájem někdy vidět znova... Ani nevím za co si film vysloužil 1*, ale už to tak nechám :)  1/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Natáčení snímku probíhalo v Baltimore v Marylandu, ruiny domu Rustina Parra byly postaveny z polystyrénu a scény z tohoto místa byly natočeny v Gwynns Falls Leakin park (Maryland), scény z nemocnice se natáčely v opuštěném sanatoriu (opět Maryland). (fiLLthe3DD)
  • Režiséri prvého dielu (Daniel Myrick a Eduardo Sánchez) sa o filme vyjadrili pomerne pochvalne. Podľa ich názoru sa jedná o dobrý hororový film, pokiaľ sa berie samostatne. Ako pokračovanie ich však úplne neuspokojil. (Avathar)
  • Menší roli ve filmu ztvárnil režisér Joe Berlinger. (nakiniki)

Reklama

Reklama