Reklama

Reklama

Záhada Blair Witch 2

  • USA Book of Shadows: Blair Witch 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeff Donovan je fascinován vším, co se událo kolem známého projektu zvaného Blair Witch a také z něj přes internet profituje. Dá dohromady partu čtyř lidí s různými náhledy na existenci čarodějnice a zorganizuje pro ně další cestu do míst, kde se ztratili jejich předchůdci, mladí filmaři. Všichni touží po dobrodružství a chtějí vypátrat, co se vlastně stalo a napsat o záhadě knihu. Nová čtveřice studentů chce přenocovat u domu Rustina Parra. Strašidelné místo, kde žil vrah 7 dětí , který vraždil na příkaz čarodějnice, vydá své další nevyjasněné poselství. Ráno celá skupina zjistí, že vůbec nespali a že si nic nepamatují. A bizarní symboly na jejich tělech přinášejí další záhadu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (293)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Kupodivu tohle nebyl nejhorší film, který jsem daný víkend viděl. Upřímně se mi do toho moc nechtělo, vzhledem k tomu, že fanoušek jedničky nejsem. Věřit, ale filmu, který tvrdí, že jednička byla podvrh a on promítá skutečnost? Navíc to není z pohledu kamery, ale s klasickými střihy? Závěr snad nikdo nemůže brát vážně. Jako hloupé pokračování, ok. Jako horor, který se snaží vyděsit, ok. Jako parodie, by to mělo větší smysl. Skupinka pěti lidí zažívá halucinace, pokřivenou realitu. A samozřejmě v tom hraje roli divná kazeta, nepřesvědčivé záběry a nebo zlá čarodějnice. Ideálně vše v jednom. Neměl jsem žádné očekávání, takže za mě to tragédie zcela nebyla. Myslím, že i z popisu filmu, nikdo nemůže očekávat nějaký filmový majstrštyk. Tohle si na něj snad ani nehraje. Nebo přeci jen - ano? (25 %) ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Moje 3 hvězdičky hodnotí film jako samostatný. Pokud ho tak vemu nebylo to zas tak hrozný. Celkem normální horor s docelá vymaštěnym koncem. Pokud ho ale vezmu jako pokračování tak je to hrůza. Na takový film jako je jednička se prostě další díl nemůže vydařit. Navíc super strašidelná atmosféra z jedničky je tata. Celkově z toho mam smíšený pocity. Kdyby se to aspoň jmenovalo jinak =( ()

Reklama

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

WTFuck?!? Co mělo tohle být, kurwadrát? Parodie na jedničku? Hrubě nepovedený "horror", stupidní a chabý od začátku do konce. "Komedie" by se patřilo napsat do záhlaví filmu, nebo "tragédie", protože ani zasmát se tomu nešlo, spíše marností zaplakat. 10% ze soucitu:-(. A hovno, žádný soucit, jen to przní kultovní jedničku. 2% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Záhada Blair witch 2 je už opoznání horší než jednička, je to pojatý absolutně jinak, to by zas tak nevadilo, kdyby to bylo aspoň trochu dobrý, ale neni. jednička vyapdala realisticky, jak to bylo natočený jakoby amatérsky těma studentama a to právě vzbuzovalo ten strach, ale tohle už je jen účelová vyvražďovačka s debilním dějem a ubohým koncem, tohle si snad ani nezaslouží podobnej název. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Ericooooooooooooooooooooooooo, kde seš ty vypatlaná krávooooooooooooooooooooo, bez tebe tuhle sračku nemáme šanci dotočit, protože pakliže tě nenajdeme, někteří tragičtí jedinci s downovým syndromem tomu tady napaří krásnou jednu hvězdu !! Ach já hlupák, i přes varující rating (těch 30 % fakt nechápu,kde se vzalo) jsem dal téhle kupě hoven šanci a byla to jedna z mých největších filmových chyb za poslední roky, tohle snad nikdo nemohl myslet vážně,ne? Banda tupých nehrajících hovad s ještě tupějšími dialogy v nejtupějším filmovém exteriéru, fuj !......................moje hodnocení = 0 z 10. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Menší roli ve filmu ztvárnil režisér Joe Berlinger. (nakiniki)
  • Sepsání scénáře k filmu trvalo 6 týdnů, obsazení rolí pak týdny 3. (nakiniki)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 4. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (martin1m2)

Reklama

Reklama