Reklama

Reklama

Záhada Blair Witch 2

  • USA Book of Shadows: Blair Witch 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeff Donovan je fascinován vším, co se událo kolem známého projektu zvaného Blair Witch a také z něj přes internet profituje. Dá dohromady partu čtyř lidí s různými náhledy na existenci čarodějnice a zorganizuje pro ně další cestu do míst, kde se ztratili jejich předchůdci, mladí filmaři. Všichni touží po dobrodružství a chtějí vypátrat, co se vlastně stalo a napsat o záhadě knihu. Nová čtveřice studentů chce přenocovat u domu Rustina Parra. Strašidelné místo, kde žil vrah 7 dětí , který vraždil na příkaz čarodějnice, vydá své další nevyjasněné poselství. Ráno celá skupina zjistí, že vůbec nespali a že si nic nepamatují. A bizarní symboly na jejich tělech přinášejí další záhadu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

Siri69 

všechny recenze uživatele

!!! VAROVÁNÍ !!! Pokud jste byli nadšeni prvním dílem Záhady Blair Witch stejně jako já,tak vám doporučuju aby jste si tento brak vůbec nepouštěli,jelikož budete akorát nasraní kvůli tomu jaká je to blbost... Scénář - na prd,kamery - na prd,herci - na prd,prostě a jednoduše řečeno všechno je tu totálně na hovno !!! Za co tedy dávám tu jednu hvězdičku ??? Hmmm asi za plakát k filmu... 0,5* ()

no2 

všechny recenze uživatele

3/10 - Proč je dvojka jen za dvě a ne za pět hvězdiček jako první Záhada Blair Witch? Filmu by se dalo vytknout více věcí, které bych snad ještě dokázal odpustit – děj, konec, postavy… Mohlo by mně vadit i to, že si někdo díky názvu filmu na této splácanině dobře vydělal (přiznávám se, že po mém nadšení z jedničky jsem se na pokračování hodně těšil a koupil jsem si lístek do kina), nicméně takhle to občas ve filmovém businessu chodí, tudíž také odpouštím. Nejvíce mně však mrzí, že zatímco po zhlédnutí první Záhady jsem odešel domů v tom kladném slova smyslu šokovaný a otřesený a před tím, než jsem po docela dlouhé době usnul neklidným spánkem, jsem musel zkontrolovat, zda jsem doma SKUTEČNĚ SÁM, druhá Záhada ve mně zanechala jen pocity trapnosti a marnosti. A to tomuto filmu nemohu odpustit, ačkoliv se jednalo (a to asi nejen u mě) o jednu z nejočekávanějších dvojek posledních let… ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Hrozně se mi líbilo, jak v samotném závěru jeden z hlavních hrdinů dokonale definoval tento snímek slovy "Tohle je blbost!". K tomu není moc co dalšího dodávat. Lépe bych to neřekl. Nijak závratně se mi nezamlouval ani díl první. Tohle bylo snad ještě o stupínek horší. Přesto bude moje hodnocení stejné. Na celém snímku mě nejvíce neiritoval ani tak totálně debilní příběh, nýbrž spíše herečka Kim Director, respektive postava, kterou měla ztvárňovat a především poté její neuvěřitelně odporný vzhled ve stylu Gothic, jestli ten nesmysl pojmenovávám správně. A vůbec, sympatie ode mne nesklidí žádný ze zúčastněných herců. Tohle byl nefalšovaný amaterismus. Něco takového bych si osobně netroufl prezentovat ani jako studentský film. Je to opravdu zpraseno v každém ohledu. Na film jsem koukal, jakožto na předskokana k Blair Witch numero tres, která nás v roce 2017 bude údajně čekat. Už se na ni netěším. Ošklivá hvězda! ()

Káronoš odpad!

všechny recenze uživatele

The Blair Witch Project je zcela určitě: nejlepší a nejoriginálnější hororový počin 90. let. Za to Book of Shadows: Blair Witch 2 je souhrn nedomyšlených nápadů, kterým schází logika, barvitý příběh či poutavější pointa. Přesto vše se hrdě "hlásí" jako pokračování již zmíněného mrazivého horuru? Já bych ho spíše označil jako: shit, který těží z dobrého jména jedničky a uráží celou záhadu děsivé čarodejnice z Blairu. Pokud si chcete ponechat otřesné zážitky z prvního dílu, vyhněte se tomuto ostudně nevydařenému komerčnímu tahu obloukem!!! Hodnocení: 0/10. ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

O několik tříd méně zajímavé "pokračování" skvostného mystifikačního filmu Záhada v Blair Witch. Tentokrát už ovšem nejde o mystifikaci. Je to normální horůrek točený šesti kamerami z šesti úhlů a nikdo se tím netají. Jen těžko můžu říct, jestli se z toho jakožto z pokračování dalo vymáčknout víc, možná že ani ne... Ale ačkoli jsem to viděl 2x (proto ty 3*) tak jsem se ani jednou nebál. Takže fajn, ale trojku už prosím ne! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Rozpočet filmu: $15,000,000. Tržby celosvětově: $47,737,094. (Káronoš)
  • Režiséri prvého dielu (Daniel Myrick a Eduardo Sánchez) sa o filme vyjadrili pomerne pochvalne. Podľa ich názoru sa jedná o dobrý hororový film, pokiaľ sa berie samostatne. Ako pokračovanie ich však úplne neuspokojil. (Avathar)
  • Role Kima Diamonda je inspirována extravagantním metalovým zpěvákem Kingem Diamondem. (WolfR)

Reklama

Reklama