Reklama

Reklama

Lucifer

(seriál)
  • USA Lucifer
Trailer 1
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2021), 72 h 44 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (400)

Spooner

všechny recenze uživatele

Pilot: Tak tohle asi fungovat nebude. Čert vem, že to s předlohou nemá absolutně nic společného a Gaiman by měl do Hollywoodu nejlépe poslat nějakou bombu. Ono to hlavně selhává jako ona nahlášková stylová krimi ala Castle. Lucifer sice je celkem cool a sem tam nějakou hlášku prohodí, mezi ním a sexy policistkou to ale příliš nefunguje, kriminální linka nabízí stokrát viděnou nudu a celkově to postrádá jakýkoliv drajv a švih, kvůli němuž byste chtěli s těmito charaktery trávit více času. Víc jak pilot tomu dám jen v případě hodně nadšených ohlasů. Zatím to ovšem vypadá na průser ala Constantine. 50% ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Detektvívka, ale v úplne inom kabáte. Existuje miesto medzi nebom a peklom, kde hrá metaforické divadlo najviac sexy obsadenie, a pritom nemáte pocit, že by ste pozerali na mydlovku alebo péčko. Má to krásny vývoj postáv, ťažkotonážny sexappeal a perfektné tempo. Tak sympatických hercov v (nad)ľudských rolách v čele s Tomom Ellisom a Lauren German si obľúbi takmer každý. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Diabolský námet nemôže nezaujať. Lucifer výrazne pripomína seriál Castle na zabití. Aj tu je dvojica vyšetrovateľov v rámci ktorej je muž bohémsky, nad vecou a žena so zásadami, rešpektujúca pravidlá. Len teda dostávate nadprirodzenú nadstavbu. Bohužiaľ detektívna časť tvorí 2/3 času a jej úroveň je veľmi podpriemerná. Objaví sa jasný podozrivý, ktorý následne poskytne tip na toho správneho podozrivého. Táto šablóna sa neustále opakuje. Vyšetrovanie je v podstate nutná vyplňujúca vata do ktorej sú skromne dávkované vsuvky z pekla. Bohužiaľ stvárnenie samotného Lucifera mi nesadlo. Často pôsobí ako hlupák a občas pôsobí ako hlučný gay. Ďalším problémom je Lauren German. Jej herectvo zapadá do úrovne Penny z Teorie velkého třesku. Za mňa ultra tuctový seriál, ktorý sľubuje niečo, na čo nemá kapacity. Prekúsať sa prvou sériou bola občas vyložene práca. V dnešnej zlatej ére seriálov niečo také nemá nárok na život v rámci môjho TV sveta. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Lucifer je jedním z mých nejoblíbenějších odpočinkových seriálů. Skvělý humor, slušné zápletky, velmi sympatické postavy, vynikající herecké výkony, spoustu silných emocionálních scén a fantastický soundtrack. To vše na tomhle seriálu zbožňuji. Co bych vytknul je malé zapojení nadpřirozena, některé zbytečně natáhnuté série (zejména pak 3. a 5. na to dost trpí), a pak některé vyloženě hlouposti, spolu se zbytečným oslabování Lucifera. Na závěr ještě musím pochválit hodně silné a hořkosladké zakončení seriálu, které i přes své chybky patří mezi ty nejlepší jaké jsem viděl. 1. série 4,5*__ 2. série 5*__ 3. série 4*__ 4. série 5*__ 5. série 4/3*__ 6. série 4,5* ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Po osmém díle jsem byla vážně na vážkách už tenhle seriál nesledovat. Vydržela jsem, nemám ve zvyku nedokoukávat seriály, které mě trochu odradí a jsem nakonec ráda. Když už nic jiného, Tom Ellis je neskutečně sexy a když se nevěší štěňátkovsky na paty Chloe (pořád nevím, co si mám o téhle postavě myslet, byla mi strašně protivná, je neskutečně civilní a úzkoprsá, ale po posledních dílech se to trochu zlepšilo) je to vlastně moc bezva postava. Fajn seriál na pozdní večery. Jsem zvědavá, jak si seriál povede dál, zatím jsem na čtyřech pěkných hvězdičkách a budu sledovat dál. ()

Galerie (1 021)

Zajímavosti (117)

  • Proti seriálu Lucifer se postavila americká organizace Milion matek, která odstartovala rozsáhlou petiční akci. Důvodem bylo, že v seriálu (i v komiksu) je Lucifer ztvárněn spíše jako kladná postava a ne jako největší zlo, které existuje. Podle organizace to dává špatný příklad dětem. (Harroc)
  • V epizodě je zmíněn televizní pořad Masterchef (od r. 2010). (SONY_)

Související novinky

Komiksový Sandman má obsazení

Komiksový Sandman má obsazení

29.01.2021

Seriálová adaptace komiksu Sandman od Neila Gaimana má už takřka kompletní obsazení. Kromě postavy Smrti byly oznámeni herci ve všech zbývajících rolích, a úvodní reakce fanoušků na sociálních sítích… (více)

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama